"Volksbank Leasing" estimează finanţări de 230 milioane euro în 2007

N.I
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 10 iulie 2007

"Volksbank Leasing" estimează finanţări de 230 milioane euro în 2007

Volksbank Leasing România estimează că valoarea bunurilor finanţate ar putea ajunge la 230 milioane euro în 2007, în urcare cu 24,3% faţă de 2006, ca urmare a creşterii numărului de contracte, a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Octav Dumitrescu.

În 2006, Volksbank Leasing România (VB Lea­sing Ro) finanţase bunuri în valoare de 185 milioane euro. "VB Leasing Ro a înregistrat 4.500 contracte în perioada ianuarie-mai 2007, în creştere cu 27% faţă de acelaşi interval din 2006, când au fost încheiate 3.550 de contracte. Până la sfârşitul acestui an estimăm că vom ajunge la aproximativ 14.000 contracte", a menţionat Dumitrescu.

El a mai spus că Volksbank Leasing România şi-a atins obiectivul de a ajunge printre primele cinci companii de leasing din România, iar în continuare urmăreşte consolidarea poziţiei prin servicii de calitate, care să fie adaptate la cerinţele pieţei.

Anul trecut, aproape două treimi (60%) din vânzările VB Leasing Ro au provenit din finanţarea achiziţiilor de autoturisme şi autoutilitare, o treime (33%) au fost destinate achiziţiilor de camioane, remorci şi utilaje de construcţii, iar restul de 7% au fost utilizate pentru diverse echipamente. "Cererea pentru segmentul de autoturisme ar putea să scadă cu maximum 5%, în timp ce pe segmentul care reprezintă camioanele şi echipamente ar putea să crească cu aceeaşi pondere", a adăugat Dumitrescu.

Valoarea bunurilor finanţate de Volksbank Leasing România în primele cinci luni din acest an a depăşit 80 milioane euro, în creştere cu 43% faţă de aceeaşi perioadă din 2006, când valoarea acestora a fost de 56 milioane euro.

Taxele plătite de VB Leasing Ro către diferitele componente ale bugetului de stat au însumat anul trecut peste 6 milioane de euro. În acelaşi an, compania şi-a extins reţeaua teritorială, care a ajuns la finalul anului trecut la 13 filiale în marile oraşe ale ţării.

Compania VB Leasing România este deţinută de VB Leasing International, membru al grupului financiar austriac Österrechische Volkbanken AG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb