VTEX, premiat drept cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfeţelor la DevPortal Awards 2023

F.D.
Companii / 11 ianuarie

VTEX, premiat drept cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfeţelor la DevPortal Awards 2023

VTEX, platforma enterprise de comerţ digital cu ajutorul căreia brandurile şi retailerii îşi gestionează operaţiunile de comerţ la nivel global, a fost desemnată câştigătoare la categoria "Best Interface Developer Portal" în cadrul DevPortal Awards 2023, conform unui comunicat de presă al companiei.

"Suntem încântaţi şi onoraţi să fim recunoscuţi de către DevPortal Awards pentru realizările noastre la categoria "Best Interface Developer Portal". La VTEX, credem că o bună documentaţie tehnică trebuie să meargă dincolo de elementele de bază. Nu este vorba doar despre ceea ce este eficient pentru noi, ci despre a oferi un respect profund pentru comunitatea de developeri care ne înconjoară", a declarat Bruno Amui, head of Documentatio în cadrul VTEX.

Portalul pentru dezvoltatori VTEX este un hub pentru dezvoltatorii front-end şi back-end, oferind o serie cuprinzătoare de resurse pentru integrarea şi crearea de soluţii versatile pentru comerţul digital. Dispunând de o gamă bogată de peste 2.000 de ghiduri şi de o referinţă API robustă de 753 de endpoint-uri, portalul consolidează o comunitate prosperă de peste 25.000 de developeri activi lunar din peste 40 de ţări.

Juriul DevPortal Awards a oferit VTEX recunoaştere pentru designul său elegant, navigarea intuitivă şi caracteristicile centrate pe utilizatori.

"VTEX ne-a impresionat cu designul lor curat. Au împachetat o mulţime de informaţii fără a compromite spaţiile libere. Site-ul oferă multe zone de explorat, dar nu se simte înghesuit sau claustrofob. VTEX ne-a încântat cu nota umană a design-ului", au declarat reprezentanţi ai juriului Premiilor DevPortal.

De asemenea, VTEX integrează mecanismele de feedback, oferind utilizatorilor posibilitatea de a sugera modificări prin intermediul GitHub şi a încuraja implicarea contributorilor prin prezentarea numelor şi a pozelor de profil ale acestora pe fiecare pagină.

"Suntem mândri să ne desfăşurăm activitatea prioritizând utilizatorii noştri, asigurându-ne că totul funcţionează în favoarea lor, să funcţioneze pentru ei, astfel încât să poată construi experienţe comerciale premium cu platforma flexibilă şi completă a VTEX", a declarat Amui.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb