WHIRLPOOL PREZINTĂ FRIGIDERUL CARE ÎŢI PREPARĂ CAFEAUA

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 30 mai 2008

Noul frigider Side by Side Whirlpool este dotat cu espressor, filtru de apă şi dispozitiv de gheaţă, verifică temperatura la fiecare secundă şi îşi stabilizează temperatura optimă de cinci ori mai rapid, cu acelaşi consum optim de energie. În plus, accesoriile pentru frigiderul Whirlpool, ceştile de espresso, sunt marca Antonio Berardi, designer-ul italian care a creat hainele de nuntă ale cuplului David & Victoria Beckham.

Dacă nu puteţi să vă începeţi ziua fără o cafea, lăsaţi frigiderul să o prepare pentru dumneavoastră. Whirlpool aduce din luna iulie în România singurul frigider cu espressor încorporat. Espressorul este unul profesionist, preparând 35 de ceşti de cafea dintr-un litru de apă, la o presiune de 15 bari.

Printr-o simplă apăsare a butonului On/Off, după introducerea cantităţii optime de apă în rezervorul espressorului, urmată de selectarea băuturii preferate, licoarea magică este gata. Espressorul dispune şi de un sistem de blocare a ceştii de cafea după finalizarea procesului, pentru siguranţa copiilor. Daca nu vă aflaţi într-o dispoziţie ce necesită consumul de cofeină, frigiderul face şi ceai, trebuie doar să apăsaţi butonul "Hot Water".

Menţinerea constantă a unei temperaturi scăzute în interiorul frigiderului este extrem de importantă pentru a putea păstra alimentele în condiţii optime. Dar cum zilnic uşa unui frigider se deschide în medie de 25 de ori, variaţiile de temperatură astfel create pot afecta prospeţimea alimentelor. Whirlpool s-a gândit la acest aspect esenţial, introducând un sistem ce monitorizează digital temperatura la fiecare secundă, restabilind temperatura optimă de cinci ori mai repede, chiar dacă uşile sunt deschise des.

Sistemul "Multi-flow" ventilează uniform aerul rece în interiorul frigiderului pentru a asigura condiţii de refrigerare perfecte. Racirea frigiderului este dinamică, cu mult mai rapidă şi permite un consum de energie cu 25% mai mic decât al clasei A, cea mai economică în prezent. Frigiderul dispune de un volum total de 540 litri, capacitatea congelatorului fiind de 12 kg/24 h. Frigiderul dispune de tehnologia Total No Frost, care elimină nevoia de decongelare periodică pentru întreţinere.

O funcţie inteligentă Whirlpool, "Vacanţă", întrerupe funcţionarea frigiderului dumneavoastră atunci când sunteţi plecat, păstrând temperatura la 12şC pentru a preveni apariţia mucegaiului şi a mirosurilor neplăcute, fără un consum inutil de energie.

Opţiunea de încărcare pe jumătate a congelatorului poate fi folosită atunci când aveţi numai câteva produse alimentare de congelat, prin dezactivarea raftului superior şi pe cel inferior pentru a concentra puterea de răcire pe raftul din mijloc, făcând astfel o excelentă economie de energie.

Noul frigider oferă spaţii de depozitare generoase, atât în partea de frigider cât şi în partea de congelator, prin compartimentarea mai eficientă a interiorului. Sertarele transparente şi rafturile de sticlă anti-vărsare oferă o mai buna vizibilitate a alimentelor, facilitând depozitarea lor cât mai ordonată.

Pe lângă espressor, frigiderul este prevăzut cu un dozator de apă filtrată şi o maşină pentru cuburi de gheaţă, ambele încorporate în uşă, economisind astfel 20% din spaţiul util al congelatorului. Frigiderul dispune şi de un compartiment special pentru a vă depozita gustările dintre mese.

Filtrul Microban şi optimizarea temperaturii ţin bacteriile la distanţă, fac ca alimentele să nu miroasă urât şi le menţin gustul şi prospeţimea o perioadă îndelungată.

Frigiderul are dimensiunile de 1780 x 902 x 709 mm şi un preţ recomandat de vânzare de 7300 RON.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb