Xiaomi se menţine pe locul al doilea în topul celor mai mari producători de telefoane inteligente din Europa Centrală şi de Est

J.P.
Miscellanea / 6 noiembrie 2020

Xiaomi se menţine pe locul al doilea în topul celor mai mari producători de telefoane inteligente din Europa Centrală şi de Est

Xiaomi s-a menţinut pe locul al doilea în topul celor mai importante branduri de telefoane inteligente din Europa Centrală şi de Est, în al treilea trimestru din 2020, cu o creştere anuală de 80% şi o cotă de piaţă de 27%, potrivit Canalys. În Europa, compania a cunoscut o creştere de 91%, a ajuns la o cotă de piaţă de 19% şi s-a menţinut pe poziţia a treia în clasamentul producătorilor de smartphone-uri, în aceeaşi perioadă, conformunui comunicat trimis redacţiei.

"Europa Centrală şi de Est reprezintă pentru Xiaomi o regiune cheie de dezvoltare. În ultimul trimestru am introdus multe produse noi pentru a satisface cererea tot mai mare din regiune", a spus Andrew Wong, General Manager Xiaomi pe Europa Centrală şi de Est.

"Datorită eforturilor noastre de a consolida sistemul de vânzări online şi offline şi contând pe sprijinul partenerilor noştri, am avut o creştere semnificativă a performanţei companiei pe toate planurile. N-am renunţat nici măcar pentru o secundă la principiul nostru de a face inovaţia accesibilă pentru toţi", a adăugat acesta.

În Europa Centrală şi de Est, Xiaomi a urcat o poziţie şi a devenit al doilea cel mai mare producător de telefoane inteligente în al doilea trimestru din 2020. În acelaşi raport se arată că Xiaomi a continuat să fie brandul numărul unu în Polonia pentru al doilea trimestru la rând, cu o cotă de piaţă de 29% în Q3 din 2020. În Ucraina, Xiaomi este pe primul loc pentru al optulea trimestru consecutiv, cu o cotă de piaţă de 40% în trimestrul al treilea din acest an.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb