YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru COVID-19

S.B.
Miscellanea / 15 octombrie 2020

YouTube interzice dezinformarea referitoare la vaccinurile pentru COVID-19

YouTube, parte a grupului Alphabet, a anunţat miercuri că va elimina video-urile care conţin dezinformări legate de vaccinurile pentru Covid-19, extinzând regulile existente referitoare la teoriile false şi conspiraţiile legate de pandemie, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, platforma de video-uri a arătat că va interzice orice fel de conţinut privind vaccinurile pentru Covid-19 care contrazic consensul autorităţilor locale din domeniul sănătăţii sau al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Potrivit unei postări pe blog, YouTube va elimina şi afirmaţiile că vaccinul va omorî oameni sau că va provoca infertilitate, sau că vor fi implantate microcipuri în oamenii care vor fi vaccinaţi.

Un purtător de cuvânt al YouTube a spus că discuţiile generale legate de "îngrijorări cu caracter general" referitoare la vaccin vor rămâne pe platformă.

YouTube a informat că deja elimină conţinut care contestă existenţa sau transmiterea Covid-19, promovează metode de tratament nedovedite medical, care descurajează oamenii că solicite ajutor medical sau care contestă în mod explicit recomandările autorităţilor din domeniul sănătăţii privind auto-izolarea sau distanţarea socială, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ce este interzis, se amplifica exponential .

    In curand o sa apara si Ministerul Adevarului.

    Ce inteleg astia prin dezinformare? Toate opiniile care sunt opuse religiei virusului si globlalismului neo-marxist? Pe ce baza se interzic opiniile libere ale oamenilor simpli despre elitele planetei si politica pe care o duc?

    1. Nu tovarase, dumneata esti liber sa-ti versi elucubratiile si aberatiile ideologice in fata ambasadei Rusiei sau la crasma mascariciului pietreanu ,acolo puteti indruga verzi si uscate ! Daca "libertatea" dumitale incita la nespunere civica , clica/cloaca dumitale zadarniceste eforturile de stopare a pandemiei, iar vaccinurile sunt singurele posibilitati ca sa scapam de pandemie !

      Voi sunteti la fel ca si propovaduitorii neo-nazismului sau comunismului cu diferenta ca pe aia ii cauta potera si ii baga in duba, apoi la beci, in timp ce voi zburdati liberi, neluati de nimeni de guler... 

      se pare ca esti inconstient , vorbesti exact de ce faceti voi nazistilor , comunistilor ! ei au introdus cenzura si pumnul in gura . nu mai posta beat !

    Cel mai simplu ar fi sa boicotam cu totii aceste corporatii si retele sociale pana le scad consistent veniturile din reclame, apoi vor umbla cu limba scoasa dupa clickuri pe tot internetul.

    Boicotul de banci, guverne, corporatii, poate aplica o lovitura semnificativa FIAREI exact in moalele capului..  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb