Zapp a lansat un nou serviciu de voce, Zapp Global Free

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 12 octombrie 2007

Zapp a anuntat lansarea unui serviciu de voce unic de tipul VoIP (Voice over Internet Protocol), care va permite utilizatorilor Zapp sa primeasca si sa efectueze apeluri nelimitate, direct de pe telefonul mobil sau fix, oriunde in lume.

Serviciul Zapp Global Free foloseste partial internetul si permite initierea si realizarea de apeluri intre un PC si mobil sau mobil catre PC, fiind un serviciu care se adreseaza in special utilizatorilor Zapp care doresc sa pastreze o legatura cat mai activa cu persoane care locuiesc in strainatate.

Cu Global Free, utilizatorul Zapp beneficiaza de un numar nelimitat de apeluri de acest tip, pe cand familia, prietenii si asociatii lor din strainatate vor suna in Romania gratuit. Faptul ca acest serviciu este disponibil direct pe telefonul mobil sau terminalul FixTel, fara a necesita instalarea unui software, iar aplicatia de internet poate fi descarcata gratuit de la adresa www.zappglobalfree.ro, face ca acest serviciu sa fie unul foarte usor de folosit de catre orice persoana.

"Spre deosebire de alte servicii VoIP, care permit realizarea de convorbiri intre calculatoare sau intre posturi de telefonie fixa, Zapp Global Free este primul serviciu care este disponibil pe telefonul mobil intr-o varianta foarte simplu de utilizat si la un pret foarte moderat.¨a comentat Piermario Di Pietro, CEO Zapp.

Datorita tehnologiei avansate, in momentul proiectarii si dezvoltarii noului serviciu Global Free, Zapp a avut posibilitatea de a pastra anumite trasaturi si servicii cu valoare adaugata- voice mail, apel in asteptare sau redirectionarea apelurilor, caller ID, apeluri multiple simultan etc, si care in acest caz sunt gratuite. Pastrarea acestor caracteristici fac ca noul serviciu sa fie foarte asemanator oricarui alt serviciu de voce oferit in prezent de catre Zapp.

Serviciul este lansat la un pret foarte atractiv: pentru doar 4,99 USD pe luna clientii Zapp pot sa sune si sa fie sunati nelimitat, pe cand pentru utilizatorii de internet care suna un client Zapp, serviciul este gratuit.

"Cu Zapp Global Free am creat un serviciu cu adevarat unic care va beneficia atat utilizatorilor Zapp cat si romanilor care locuiesc in strainatate. O data cu lansarea acestui serviciu convorbirile internationale si apelurile catre Romania, mai ales pe un telefon mobil, nu vor mai fi niciodata privite ca fiind interzis de scumpe. ¨a adaugat Di Pietro.

Despre Zapp

Zapp (www.zapp.ro) este singurul operator de telefonie mobila din Romania care ofera servicii de comunicatii complet integrate, dezvoltate pe o retea de ultima generatie (CDMA2000 in banda de 450 MHz). CDMA este una dintre cele mai avansate tehnologii wireless din lume, dezvoltata si exploatata comercial de catre compania de telecomunicatii americana QUALCOMM. Zapp face parte dintr-un grup detinut de QUALCOMM, lider pe piata produselor si serviciilor digitale mobile bazate pe tehnologia CDMA, si Omnia Holdings Ltd, fond de investitii din Orientul Mijlociu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb