ZIUA AUDIERILOR LA DNA Sorin Blejnar: "Codruţ Marta nu avea datorii sau vicii şi nici nu cunoştea mari secrete"

Ziarul BURSA #Anticorupţie / 30 august 2012

Sorin Blejnar: "Codruţ Marta nu avea datorii sau vicii şi nici nu cunoştea mari secrete"

Sorin Blejnar a fost chemat, ieri, la DNA ca să dea un supliment de declaraţie în dosarul dispariţiei fostului său consilier Codruţ Marta, la ieşire fostul şef ANAF declarând că Marta nu avea vicii ascunse, datorii şi nici nu cunoştea mari secrete care să-i fi pus viaţa în primejdie.

La ieşirea din sediul instituţiei, Blejnar a declarat că îşi doreşte nespus de mult ca prietenul şi fostul său consilier Codruţ Marta să fie încă în viaţă, precizând totodată faptul că Secţia de urmărire penală şi criminalistică care instrumentează acest dosar poate atrage după sine alte concluzii.

Totodată, Blejnar a arătat că îşi doreşte nespus ca Marta să revină, pe deoparte pentru a fi alături de familia sa şi prieteni, iar pe de altă parte pentru a-şi demonstra nevinovăţia în cauzele penale ce-l vizează. În plus, a precizat Blejnar, Codruţ Marta nu avea datorii, nu avea vicii ascunse şi nici nu cunoştea secrete mari care să-i fi pus viaţa în pericol.

Întrebat în legătură cu acuzaţiile care i se aduc în dosarele penale ce-l vizează, Sorin Blejnar a arătat că în acele cauze nevinovăţia sa va fi demonstrată de la sine.

Marta este dat în urmărire naţională după ce dispariţia sa a fost semnalată la Poliţie, în 25 mai, de soţia lui, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soţul ei a fost văzut în 21 mai 2012. Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, fos­tul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor Viorel Comăniţă, fostul şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa Dan Secăreanu şi alte persoane, într-un dosar de evaziune fiscală de peste 15 milioane de euro.

În acest dosar, pe numele lui Codruţ Marta a fost emis în 11 iulie un mandat de arestare preventivă în lipsă, fiind acuzat de complicitate la evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb