Alfa Group a lansat Cloud9 Evolution, un proiect rezidenţial premium amplasat în nordul Bucureştiului

A.F.
Companii / 16 octombrie

 Alfa Group a lansat Cloud9 Evolution, un proiect rezidenţial premium amplasat în nordul Bucureştiului

Dezvoltat pe o suprafaţă de 3,2 hectare, Cloud9 Evolution este un proiect rezidenţial premium conceput în jurul noţiunii de comunitate, o oază urbană în cel mai mare cartier de business al Bucureştiului, în apropierea centrului comercial Promenada. Acest proiect rezidenţial va oferi locuitorilor mai mult decât un spaţiu de locuit, va oferi un stil de viaţă cosmopolit cu o serie de facilităţi şi beneficii.

Valoarea totală a investiţiei pentru Faza 2 a proiectului Cloud9 Residence este de 90 milioane euro, iar termenul estimat pentru finalizare este trimestrul al patrulea din anul 2026.

Clienţii care optează pentru un apartament în Cloud9 Evolution vor avea de achitat un avans de 15%, iar investiţia iniţială este vizibilă într-un cont dedicat până la finalizarea proiectului şi realizarea intabulării. Dacă legislaţia va suferi modificări, dezvoltatorul se va conforma noilor măsuri.

Cloud9 Evolution va avea la final un număr total de 612 apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere, peste 700 locuri de parcare, alei pietonale, zone verzi, locuri de joacă, spaţii comune şi infrastructură, alături de o grădiniţă şi o şcoală, precum şi un centru comercial. Proiectul se adresează celor care apreciază un stil de viaţă modern şi care îşi doresc să facă parte dintr-o comunitate exclusivistă, să se bucure de confort într-un spaţiu contemporan cu finisaje rafinate şi cu dotări moderne de ultimă oră.

Cel mai mic apartament are 50 mp şi cel mai mare are o suprafaţă de 390 mp, însă indiferent de suprafaţă toate apartamentele au dotări şi finisaje ultramoderne.

"După succesul primului proiect Cloud9 finalizat în anul 2020, cu o comunitate de 800 de familii mulţumite, am gândit Cloud9 Evolution ca un proiect inovator, care a avut în vedere cerinţele şi tendinţele actuale. Piaţa rezidenţială a început să se maturizeze în ultimii ani, iar bucureştenii sunt consumatori educaţi, informaţi şi ştiu ce îşi doresc de la o locuinţă", a declarat Răzvan Brasla, CEO Cloud9 Residence.

Cloud9 Evolution înseamnă un nou concept de a locui, o nouă experienţă de a trăi în Bucureşti, un ecosistem rafinat şi relaxat, unde clădirile sunt construite după standardele în materie de finisaje şi materiale, certificate green.

Printre beneficiile oferite membrilor Cloud9 Evolution se numără grădiniţă şi şcoală, teren de sport şi sală de fitness, loc de joacă, zone de promenadă, parc, zone de socializare (cafenea/ restaurant), curăţătorie, zone comerciale de shopping, facilităţi pentru transport alternativ atât pentru transport în comun (metrou, RATB, tramvai), cât şi individual, staţii de încărcare pentru maşini electrice, dar şi o parcare numeroasă pentru biciclete, motociclete.

"Trăim într-un oraş aglomerat, iar timpul şi calitatea vieţii sunt extrem de importante. Am demarat Cloud9 Evolution dorind să redefinim conceptul de locuire urbană, iar acest proiect va fi un reper pe harta oraşului Bucureşti prin designul şi facilităţile oferite comunităţii. Ne-am dorit să oferim rezidenţilor Cloud9 Evolution mai mult timp pentru pasiunile lor şi un timp liber de calitate. Astfel, facilităţile proiectului fac diferenţa şi contribuie la un stil de viaţă activ şi relaxat. Rezidenţii vor avea în apropiere tot ce le trebuie pentru un stil de viaţă echilibrat şi relaxat - de la spaţii urbane concepute pentru petrecerea timpului liber şi socializare, până la unităţi de învăţământ, magazine, loc de joacă, supermarket, curăţătorie şi alte beneficii şi servicii", a completat Răzvan Brasla.

Apartamentele din Cloud9 Evolution integrează elemente contemporane şi funcţionale unice, maximizând spaţiul şi lumina naturală, iar compartimentarea asigură un ambient perfect pentru relaxare. Dezvoltatorul a optat pentru tehnologiile moderne astfel încât să redefinească standardele de confort şi eficienţă energetică - fiecare apartament beneficiază de încălzire centralizată cu contorizare individuală, climatizare automată, sistemele smart home care facilitează confortul prin aplicaţii mobile.

Viziunea Cloud9 Evolution este de a redefini conceptul de locuire urbană, oferind nu doar un spaţiu de locuit, ci şi un stil de viaţă echilibrat în armonie cu nevoile lor. Astfel, acest proiect este un mix rafinat de design inovator, tehnologii moderne, calitate, confort şi o varietate de facilităţi de top.

Divizia de imobiliare a Alfa Group are o experienţă vastă cu peste 30 de ani în construcţia si promovarea proiectelor rezidenţiale şi de business, livrând spaţii la cele mai înalte standarde de calitate, adaptate stilului de viaţă contemporan.

Creşterea organică a grupului a ajutat la construirea unui portofoliu de rezultate pozitive şi o reputaţie impecabilă, oferind în acelaşi timp servicii şi solutii de ultimă generaţie legate de mobilitate, tehnologie şi stil de viaţă. Cifrele vorbesc cel mai bine despre ceea ce au făcut în ultimii 5 ani - peste 1 milion de mp construiţi în proiecte rezidenţiale şi de business şi peste 5.000 de apartamente vândute.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb