Alpha Bank lansează pe piaţa din România ultima generaţie de terminale EFT-POS

M.I.
Bănci-Asigurări / 15 mai 2020

 Alpha Bank lansează pe piaţa din România ultima generaţie de terminale EFT-POS

O nouă generaţie de terminale EFT-POS - Verifone Engage -este lansată în România de Alpha Bank, marcând un pas evolutiv pe piaţă locală a plăţilor, se arătă într-un comunicat remis Redacţiei noastre. Potrivit sursei citate, aceste terminale au fost dezvoltate utilizând cele mai noi standarde, oferind o experienţă îmbunătăţită utilizatorului, au o viteză crescută, securitate maximasi o integrare uşoară cu alte sisteme. Cu generaţia anterioară (VX) Alpha Bank România şi Printec au câştigat deja o experienţă solidă pe piaţă locală, integrand cu succes terminalele de plata cu sisteme de fidelizare, soluţii ERP diferite şi alte tipuri de sisteme self-service şi kiosk.

"Certificarea noilor terminale a fost finalizată, noile modele vor fi introduse în portofoliul Băncii în zona serviciilor de acceptare, iar terminalele vor fi disponibile în curând pentru comercianţi.", anunţă comunicatul.

Sursă citată a menţionat că, noile terminale Verifone Engage folosesc o platforma foarte sigură şi stabilă atât la nivel de hardware, cât şi de software; operaţiuni complexe putând fi astfel iniţiate respectând cele mai noi standarde PCI şi EMV. Pe o piaţă care prezintă o cerere în creştere permanentă pentru o mai bună eficientă operaţională, experienţă de utilizare superioară şi funcţii diverse, şi complexe cu valoare adăugată, terminalele Verifone Engage fac diferenţa. Funcţiile diferenţiatoare, cum ar fi memoria crescută şi puterea internă de procesare, ecranul color de înalta rezoluţie cu capacităţi grafice imbuntatite, controlul ecranului tactil şi comunicaţie radio 3G / 4G / WiFi / Bluetooth, toate contribuie la o experienţă superioară în utilizare.

"Deşi tehnologia contactlessa câştigat teren în ultimii ani, situaţia generată de pandemia COVID-19 a dus la o adoptare mai largasi mai rapidă de către consumatori. Datorită funcţionalităţii lor portabile, terminalele Engage nu permit doar tranzacţii contactless la punctul de vânzare, dar sunt, de asemenea, şi o opţiune foarte bună pentru servicii de livrare, curierat şi orice alt serviciu care este utilizat din ce în ce mai mult în această perioadain care nevoia de siguranţă digitală, dar şi de distanţare socială este ridicată.", se arătă în comunicatul remis.

Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Retail Banking, Alpha Bank România, a declarat: "Alpha Bank România este alături de clienţii săi, asigurându-le suportul necesar pentru a depăşi cu succes acest moment dificil şi pentru a beneficia de oportunităţile de creştere viitoare. Împreună cu partenerul nostru Printec, punem la dispoziţia clienţilor noştri o infrastructură de plata nouă, avansată şi flexibilă. Suntem încrezători că nouă generaţie de terminale POS va fi bine primită de către clienţii noştri, oferind o experienţă de plata superioară pe piaţă locală. "

Ionuţ Cristea, Director General, Printec România,a adăugat: "Ne bucură colaborarea cu Alpha Bank în acest proiect, iar finalizarea întregului proces reprezintă o nouă bornă în industria de plăti din România. Partea noastră implică livrarea dispozitivelor EFT- POS, mentenanţă şi suportul tehnic necesare, alături de analiză, designul şi întreţinerea aplicaţiilor de baza şi ale tuturor celorlalte funcţionalităţi ale platformei software. Prioritatea Printec rămâne aceea de a combină expertiză tehnică cu cea de dezvoltare software, astfel că nevoile şi cerinţele partenerilor să le traspunem în soluţii personalizate care generează valoare adăugată".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Concret, despre ce este vorba?

    Ce avem (cei care avem) in plus, si cu ce costuri?

    Totul este pe banii nostrii.... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb