Angel Tîlvăr va avea şi întrevederi cu omologii din Canada, Regatul Ţărilor de Jos şi Ucraina

A.F.
Politică / 13 iunie

 Angel Tîlvăr va avea şi întrevederi cu omologii din Canada, Regatul Ţărilor de Jos şi Ucraina

Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, va participa, joi şi vineri, la Reuniunea miniştrilor apărării din statele membre ale Alianţei Nord-Atlantice, care se desfăşoară la Cartierul General al NATO de la Bruxelles, conform news.ro. Ministrul român al apărării va lua parte şi la întâlnirea Grupului de Contact pentru apărarea Ucrainei (UDCG), organizată în marja reuniunii NATO şi va avea şi întrevederi bilaterale cu omologii din Canada, Regatul Ţărilor de Jos şi Ucraina.

Potrivit Ministerului Aoărării, agenda de discuţii este axată pe subiecte de importanţă majoră pentru organizaţie, în pregătirea deciziilor ce urmează a fi luate de şefii de stat şi de guvern din ţările aliate la Summitul NATO din luna iulie, care va marca 75 de ani de la semnarea Tratatului de la Washington.

"Evenimentul ministerial va include trei sesiuni de discuţii - una în format aliat, dedicată consolidării posturii de descurajare şi apărare, o sesiune în formatul Consiliului NATO-Ucraina, cu participarea ministrului ucrainean al apărării şi a Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene, precum şi una în formatul Grupului de Planificare Nucleară", arată ministerul.

De asemenea, ministrul român al apărării va lua parte şi la întâlnirea Grupului de Contact pentru apărarea Ucrainei (UDCG), organizată în marja reuniunii NATO.

Oficialul român va mai avea şi întrevederi bilaterale cu omologii din Canada, Regatul Ţărilor de Jos şi Ucraina, mai anunţă MApN.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. E pericol pentru cei care.... Doneaza patrimoniul militar al tarii lor, ulterior apar acuze de tradare cum e acum in Slovacia. Au dat toate avioanele, tancurile si munitiile sovietice gratis, nu au altele in loc si ca atare au iesi acuzatiile de tradare contra ministrului anterior! Pentru ca in democratii exista alternanta la guvernare!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb