Florin Jianu a fost ales vicepreşedinte al organizaţiei europene de IMMuri, SMEunited

A.F.
Companii / 2 decembrie 2023

 Florin Jianu a fost ales vicepreşedinte al organizaţiei europene de IMMuri, SMEunited

Astăzi, 1 decembrie, la Bruxelles, organizaţia care reprezintă 23 de milioane de IMM-uri la nivel european, partener social al instituţiilor europene, SMEUNITED, şi-a ales conducerea pentru mandatul 2024-2026, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, Florin Jianu, presedinte CNIPMMR, a fost ales in pozitia de vicepreşedinte SMEunited, cea mai inalta functie detinuta de un roman la nivel european in cadrul organizatiilor partenerilor sociali.

De asemenea, Europa de est va fi reprezentată de preşedintele CNIPMMR, acesta fiind singurul ales din estul Europei.

"Voi reprezenta la nivel european IMM-urile româneşti şi ii asigur pe toţi că mandatul meu va fi unul în care voi lupta pentru simplificare, pentru instrumente financiare dedicate IMM-urilor dar şi pentru o legislaţie europeană inteligentă. România trebuie prin reprezentanţii pe care ii trimite la Bruxelles să acţioneze la un nivel profesional înalt şi la un nivel care să ne reprezinte pe toţi cu mândrie! Le mulţumesc colegilor pentru susţinere, votul ţărilor europene mă onorează. Voi reprezenta cu onoare România şi pe românii mei!" a declarat Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR.

SMEunited, a fost înfiinţată în 1979 si este asociaţia IMM-urilor din Europa cu aproximativ 70 de organizaţii membre din peste 30 de ţări europene. SMEunited este o organizaţie care acţionează în numele întreprinderilor mici si mijlocii în cadrul Dialogului Social European şi în discuţiile cu instituţiile UE. De asemenea, reprezintă federaţii naţionale intersectoriale de artizanat şi IMM-uri, organizaţii europene ale IMM-urilor şi membri asociaţi si este vocea a celor 23 milioane de IMM-uri din Europa.

SMEunited este operativ în diverse activităţi sectoriale, acordând o legătură directă cu nevoile şi interesele specifice ramurilor de afaceri. De asemenea, consolidează capacitatea cu organizaţiile membre SMEunited şi antreprenorii din întreaga Europă, astfel încât IMM-urile să beneficieze de oportunităţile oferite de Uniunea Europeană.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb