François Coste, Groupama Romania, noul preşedinte CCIFER

Laura Boico
Companii / 16 iunie 2016

Directorul general al Groupama România, Francois Coste, va ocupa funcţia de preşedinte al Camerei franceze de comerţ şi industrie din România (CCIFER), a anunţat, astăzi, instituţia într-un comunicat de presă.

Decizia a fost luată în şedinţa din data de 14 iunie a Consiliului de Administraţie al Camerei franceze de comerţ şi industrie din România.

Coste se află în România din anul 2012 şi beneficiază de o experienţă profesională de peste 34 de ani, caracterizată de o mare mobilitate geografică (Franţa, Norvegia, Nigeria, China, Japonia, Statele Unite, Spania, România) şi a funcţiilor îndeplinite (CFO, Distribuţie, IT, RH, COO, CEO) în cadrul Michelin, Axa şi Groupama, potrivit sursei citate.

Începând din anul 2013, Francois Coste s-a alăturat Consiliului de Administraţie al CCIFER.

Tot în data de 14 iunie, Consiliul de Administraţie al Camerei franceze de comerţ şi industrie din România l-a ales pentru funcţia de vicepreşedinte al CCIFER pe Richard Perrin, advisory partner KPMG România. Perrin este administrator CCIFER din 2008, iar de-a lungul timpului a coordonat mai multe proiecte strategice la Cameră.

CCIFER este activ implicată în dezbaterile publice cu privire la subiecte de maximă importantă pentru comunitatea de afaceri precum modificarea legislaţiei muncii, crearea de filiere de învăţământ profesionale sau îmbunătăţirea infrastructurii. În 2015, CCIFER a publicat Cartea Albă a competitivităţii care cuprinde 8 sectoare strategice pentru o Românie atractivă şi competitivă în economia globală.

Instituţia organizează peste 50 de evenimente anual şi le oferă membrilor oportunităţi de networking şi de afaceri. De 5 ani, Camera propune un Centru de formare continuă şi un Incubator de afaceri. În 2016, CCIFER a lansat French Hub - o platformă de antreprenoriat pentru a consilia şi oferi orientare proiectelor de antreprenoriat venite de la membri.

Acest an marchează pentru CCIFER 20 de ani de existenţă şi de angajament în scopul dezvoltării întreprinderilor şi a României. Camera regrupează 450 de membri, care reprezintă 15% du PIB-ul României şi mai mult de 135.000 de locuri de muncă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb