Grupul Holzindustrie Schweighofer devine HS Timber Group

A.I.
Companii / 2 decembrie 2019

 Grupul Holzindustrie Schweighofer devine HS Timber Group

Grupul Holzindustrie Schweighofer, unul dintre liderii europeni în procesarea lemnului, care exportă, în peste 70 de ţări, produse din lemn pentru industria mobilei şi a construcţiilor, adoptă un nume şi o imagine nouă, devenind HS Timber Group, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

De asemenea, fabricile Grupului - cele trei fabrici de cherestea (Sebeş, Rădăuţi, Reci) şi fabrica de panouri din lemn masiv din ţara noastră (Siret), împreună cu fabrica de cherestea din Germania (Kodersdorf) - vor funcţiona sub numele de HS Timber Productions. Fabrica de panel din România (Comăneşti) va funcţiona sub numele de HS Baco Panels.

Potrivit sursei citate, schimbarea numelui nu afectează structura managerială, a acţionariatului, independenţa şi structura organizaţională a Grupului: HS Timber Group şi, prin urmare, filialele HS Timber Productions şi HS Baco Panels vor rămâne sub umbrela Evergreen Private Foundation (fosta Schweighofer Private Foundation). Gerald Schweighofer se va implica în continuare la nivelul Grupului, va contribui cu expertiza şi experienţa sa în management şi cu pasiunea sa pentru lemn. Angajamentul pe care Grupul şi l-a asumat pentru un dialog deschis şi transparent cu orice parte interesată este o prioritate de top şi unul din principiile fundamentale ale companiei.

Totodată, conducerea HS Timber Group consideră că valorile puternice ale unei companii cu o istorie îndelungată, combinate cu o imagine atractivă a brandului şi cu un nume uşor de reţinut, de înţeles şi de pronunţat de către persoane de naţionalităţi diferite, vor furniza o bază solidă pentru operaţiunile internaţionale. Astfel, schimbările pe care le presupune actualizarea numelui vor fi implementate în săptămânile următoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb