Klaus Iohannis şi Florin Cîţu participă la festivităţile organizate de Ziua Marinei Române

G.B
Politică / 15 august 2021

 Klaus Iohannis şi Florin Cîţu participă la festivităţile organizate de Ziua Marinei Române

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîţu şi viceprim-ministrul Dan Barna participă astăzi la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, organizate în Portul Militar Constanţa, potrivit Agerpres.

Statul Major al Forţelor Navale organizează astăzi, între orele 10:00 şi 11:00, o ceremonie în cadrul căreia va fi citit ordinul comun al miniştrilor Apărării, Transporturilor şi Afacerilor Interne, după care vor fi acordate drapelele de luptă Flotilei 56 Fregate "Contraamiral Horia Macellariu" şi Direcţiei Hidrografice Maritime "Comandor Alexandru Cătuneanu".

Navele aflate pe mare în dispozitivul din faţa clădirii Comandamentului Flotei vor defila pe traseul Constanţa - Midia şi retur, iar un elicopter IAR Puma, aeronave MIG-21 şi F-16 ale Forţelor Aeriene Române, aeronave "Typhoon" britanice şi un avion de cercetare P-8 american vor survola dispozitivul de nave şi Portul Militar Constanţa.

Ziua se va încheia cu retragerea cu torţe, la ora 20:30, pe traseul Cazino - Comandamentul Flotei - Piaţa Ovidiu şi cu un spectacol de artificii organizat de Primăria Municipiului Constanţa.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Fratia infractorilor.

    Niște nenorociți, au îndatorat țara la cămătari iar nivelu de trai e cel mai scăzut din UE, nu se vede nimic bun in Romania. O țară putredă de hotie și corupție

    DAR DE CE NU CU DOAMNA CARMEN. CE MAI AVEȚI DE SPUS FETITELOR MUISTE L. G. B.T.ISTE.ADUCETIVA AMINTE CE MA ÎNJURAU PE MINE ȘI CUM SĂREAU SA L APERE PE ACEST ODIOS CRUD, MONSTRU TIRAN.. ADUCEȚI-VĂ AMINTE CUM NE O SUGEA CU "NIȘTE PENALI" ȘI ACUM ARE ACEST ORANGUTAN RETARDAT DIN GREȘEALĂ UITAT NEAVORTAT CARE A FĂCUT PUȘCĂRIE PENTRU CONSUM DE DROGURI ȘI CONDUCEREA AUTOTURISMULUI CLESTE DE BEAT ȘI ACUM SĂRBĂTORESC ÎMPREUNĂ. DACĂ ERA DRAGI IA ȘI P. S. D. VENEAU TOATE AMBASADELE GAY LOR DE LA BRUXELLES PESTE NOI. DAR DACĂ EȘTI MUIST, L. G. B.T.IST., SATANIST, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES ȘI UNELTELE LUI ANTICRIST NU ȚI SE VA ÎNTÂMPLA NIMIC ȘI VEI PROTEJAT. DE CE NU REACȚIONEAZĂ AMBASADELE ACUM LA PUȘCĂRIE SUL ASTA.. NU I VOIE. CINE A ÎNDATORAT TARA. ORANGUTAN UL RETARDAT DROGAT, SATANIST, MUIST, L. G. B.T.IST. CE MINUNAT ÎN TARA NOASTRĂ. SUNTEM CONDUȘI NUMAI DE FETELEILOR, FETITE, MUISTE L. G. B.T.ISTE,SATANISTE.(ELTON JOH(IN ANUS) DE ROMÂNIA WUHANI(SUGE PENI) S, ORANGUTAN UL RETARDAT DIN GREȘEALĂ UITAT NEAVORTAT CI(KA) TU, LIMBRICULE MUIST L. G. B.T.IST,SATANIST,SARPELE VENINOS CU OCHELARI BÂRNĂ JIDAN UL ÎMPUȚIT, HIPOCRATE ARAFAT, RETARDAȚILOR, SATANIST CIOLOȘ.. DRAGA REDACȚIE BURSA SA NU ȘTERGI ACEST TEXT ȘI MESAJ CA SA L CITEASCĂ TOATĂ LUMEA.

    1. aduceti repede perfuziile...

    Penalii intre ei!  Unul, hot de case si vanzator de copii romani, altul, puscarias alcoolic, iar ultimul, hot de bani publici si europeni!   Adevarul este ca,  daca maine Sistemul securist-mafiot din Colonie, ar dori  sa-i inlocuiasca cu unii ca Jack Spintecatorul, Ramaru si Gilles de Rais, ar face-o fara sa intampine vreo problema!

    CE CAUTI TU MAI CUTZULE ACOLO?

    SALUTI ARMATA IN CALITATE DE PENAL? 

    1. Cine credea ca iohanis cutu,barna,orban se lupta cu coruptia se inseala,ei au luptat cu un partid ales de popor care chiar a facut ceva pentru noi, pentru a aduce cei mai penali,hoti ,prosti la conducerea tarii,au distrus tot mai au sa ditruga copiii dor ei sunt viitorii votanti ai lor trebuie indobitociti cu fel de fel de legi toxice

    Doi corupti. Unul a înșelat o bancă altul a înșelat o țară.

    Romania a devenit tinta unei operatiuni active desfasurate chiar acum impotriva stabilitatii si functionalitatii statului Roman si originea e in Rusia.

    In urma operatiunilor de furnizare informatii / dezvaluiri legate de Citu se doreste :  

    - intrarea intr-o "rotativa" rapida a schimbarii prim-ministrilor (! - da, e plural, ma refer la schimbari rapide a prim-ministrilor la interval de saptamani, luni) pentru a genera instabilitate politica extrema pe plan intern  

    - se doreste suspendarea lui Iohannis (final 2021-inceput 2022).  

    - se doreste incapacitatea participarii Romaniei la misiunile NATO si la exercitiile NATO  

    - se doreste blocarea in continuare a accesarii banilor europeni  

    - se urmaresc si masuri de dizolvare a Parlamentului cu blocarea formarii altuia.  

    - sunt gandite si alte masuri de blocare/incapacitare a retelei administrative politice romanesti.  

    Acum cateva saptamani Rusia a declarat ca va lua masuri active impotriva Romaniei. Acestea sunt masurile respective si sunt de ordin soft intelligence, nu militar activ.  

    Desteptii si tradatorii care tot scot informatii contra lui Florin Citu ar trebui sa isi verifice sursele inca o data.  

    Romania e sub lupa Rusiei chiar acum.  

    "Calendarul" suspendarii lui Iohannis priveste perioada noiembrie 2021-februarie 2022.  

    Inca o data o zic: VERIFICATI SURSELE DE UNDE AU VENIT "LA PRIMA MANA" INFO DESPRE CITU - AU ORIGINI RUSESTI si sunt furnizate de retelele externe de intelligence rusesti.  

    Opriti aceasta operatiune!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb