KMG International sprijină Teach for Romania în judeţul Constanţa

A.M.
Miscellanea / 11 noiembrie 2019

 KMG International sprijină Teach for Romania în judeţul Constanţa

KMG International va sprijini educaţia de calitate în judeţul Constanţa prin programul Teach for Romania în anul academic 2019-2020, susţinând două cadre didactice din sistemul de învăţământ primar şi gimnazial ce fac parte din program, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, prin intermediul acestui parteneriat, copiii din comunităţi vulnerabile se vor bucura de acces şi expunere la alte medii decât cel nativ, în scopul dezvoltării orizontului de interes şi cunoaştere, cu accent pe dezvoltarea zonelor de creştere urmărite în program, precum şi pe orientarea în carieră: literaţie (alfabetizare funcţională, digitală/numeraţie), inteligenţă emoţională (valori, stimă de sine), leadership. În acest sens, pe parcursul anului se vor construi diferite activităţi extra-curriculare împreună cu profesorii sprijiniţi de Teach for Romania şi copiii din comunităţile constănţene.

Alexey Golovin, director departament juridic şi afaceri corporative, a declarat: "Credem că educaţia de calitate, în special în zonele vulnerabile, reprezintă primul pas către dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor. Am decis să sprijinim profesorii ce fac parte din programul Teach for Romania din judeţul Constanţa, întrucât credem că prin acest parteneriat putem răspunde mai eficient nevoilor din regiune, putem combate inechitatea educaţională şi contribui la dezvoltarea armonioasă a generaţiilor viitoare".

Iulia Pielmuş, CEO Teach for Romania, a adăugat: "Pentru un tânăr din România, educaţia, cunoştinţele pe care le dobândeşte şi mediul în care creşte sunt cruciale pentru oportunităţile la care are acces mai departe. Scopul organizaţiei este să intervină pentru reducerea inechităţii educaţionale în comunităţi vulnerabile şi să producă o schimbare sustenabilă. Astfel, copiii aflaţi în dificultate pot avea parte de educaţie, experienţe de învăţare, cât şi de valorificarea întregului lor potenţial. Pentru îndeplinirea acestui scop suntem recunoscători că ni se alătură acum şi Rompetrol. Oportunitatea de a lucra împreună ne dă siguranţă şi încredere că povestea Teach for Romania continuă datorită celor care ne susţin".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb