Legrand lansează o nouă staţie de încărcare a maşinilor electrice, Green'Up One, pentru utilizarea acasă

A.F.
Companii / 29 martie

 Legrand lansează o nouă staţie de încărcare a maşinilor electrice, Green'Up One, pentru utilizarea acasă

Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice şi digitale, lansează o nouă staţie de încărcare a vehiculelor electrice, destinată utilizării în locuinţa proprie. Noul model, Green'Up One, poate fi instalat cu uşurinţă, încărcând rapid orice maşină electrică cu conector de tip 2 şi modul 3. Mai mult, acesta deţine certificările IP54 şi IK10, ceea ce înseamnă că poate fi amplasat şi folosit în siguranţă în garajul casei sau într-un spaţiu acoperit, conform unui comunicta remis redacţiei.

Conform comunicatului, Green'Up One se alătură familiei Legrand de încărcătoare pentru vehicule electrice, Green'Up, din care mai fac parte Ensto One Home, destinat deasemenea utilizării din cadrul locuinţei, dar şi modele pentru ansambluri rezidenţiale, clădiri de birouri sau spaţii comerciale. Mai mult decât atât, staţiile de încărcare Legrand oferă acces la platforme IT şi aplicaţii, ceea ce le face ideale şi pentru sectorul small business/big business.

Utilizatorii Green'Up One vor beneficia de control total, fără necesitatea unei conexiuni la internet, produsul funcţionând prin intermediul unei aplicaţii care se conectează prin Bluetooth.

În plus, staţia de încărcare este echipată cu opţiuni avansate pentru ca utilizatorii să poată gestiona eficient procesul de încărcare. Astfel, puterea de încărcare poate fi reglată, iar dispozitivul are un sistem dinamic de gestionare a încărcării, care utilizează un contor extern de energie pentru a asigura o distribuţie echilibrată a consumului.

"Consumatorii locali aleg într-un număr din ce în ce mai mare vehiculele electrice, lucru care nu poate decât să ne bucure şi să ne motiveze să accelerăm implementarea unei infrastructuri dedicate acestora. Staţiile de încărcare Green'Up oferă soluţii flexibile, în funcţie de spaţiul în care sunt amplasate, dar şi de tipul de consum, însă numitorul lor comun este faptul că transformă experienţa de alimentare într-un proces simplu, rapid şi intuitiv, indiferent de locul în care te afli," a declarat Călin Paşcalău, Director General Legrand România.

Legrand oferă clienţilor săi, prin intermediul aplicaţiei Charger Control, posibilitatea de a gestiona şi monitoriza staţia de încărcare cu uşurinţă. Mai mult, integrarea produsului în ecosistemul Home + Control permite controlul suplimentar al staţiei de încărcare (pornire sau oprire, urmărirea consumului şi programarea timpului de încărcare).

Nu în ultimul rând, instalarea staţiei este extrem de simplă, fără a fi nevoie de accesorii suplimentare: în locul în care se va monta staţia e nevoie doar de o sursă AC potrivită, iar, apoi, de un smartphone, pentru conectarea cu aplicaţia dedicată - montajul staţiei se poate face atât pe perete, cât şi la sol. Ulterior, procesul de încărcare este intuitiv şi rapid. Cu un design contemporan, Green'Up One este realizată din materiale rezistente şi sigure: de exemplu, priza are protecţie IPXXD, fiind echipată cu obturator de siguranţă, conform Directivelor Europene şi exigenţelor producătorilor de automobile electrice.

Staţia de încărcare Green'Up One este disponibilă la distribuitorii oficiali Legrand România, în pachetul produsului regăsindu-se inclusiv cablul de încărcare, cu lungimea de 5 metri, şi priza, Type 2.

În momentul de faţă, în România există aproximativ 40.000 maşini electrice înmatriculate, iar piaţa creşte susţinut de la an la an. Odată cu ea, se dezvoltă şi infrastructura de alimentare aferentă, care include mii de staţii de încărcare publice şi private. Legrand este unul din principalii furnizori de staţii de încărcare electrice din România, printre avantajele companiei numărându-se fiabilitatea produselor, inovaţiile integrate, dar şi diversitatea portofoliului local, potrivit pentru orice fel de spaţiu - individual, ansamblu rezidenţial sau comercial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb