MedLife şi Grupul Provita anunţă semnarea unui nou parteneriat strategic pentru sănătate

F.D.
Piaţa de Capital / 5 octombrie 2022

 MedLife şi Grupul Provita anunţă semnarea unui nou parteneriat strategic pentru sănătate

MedLife anunţă semnarea unui nou parteneriat prin preluarea a 51% din acţiunile Grupului Provita, potrivit unui comunicat al companiilor, remis astăzi redacţiei.

Conform sursei citate, Grupul Provita urmează să îşi extindă operaţiunile din capitală prin lansarea unui nou spital medical privat planificat pentru primăvara anului 2023. Noul spital aflat în fază finală de execuţie va avea o suprafaţă de aproximativ 25.000 mp, 8 săli de operaţii, 110 paturi, un centru de imagistică şi un centru oncologic integrat de diagnostic, tratament şi recuperare.

Conform reprezentanţilor companiei, Grupul Provita a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri în valoare de 74 milioane RON.

Ca urmare a finalizării acestei tranzacţii, echipa existentă de management, precum şi fondatorii, îşi vor păstra atribuţiile şi, la fel ca şi în cazul celorlalte achiziţii anunţate de MedLife, vor fi în continuare responsabili de dezvoltarea şi extinderea operaţiunilor medicale Provita, ca parte din strategia grupului MedLife.

"Parteneriatul cu Grupul Provita reprezintă încă o etapă de dezvoltare, parte din strategia de business, pe care ne-am asumat-o şi am adus-o în atenţia acţionarilor noştri încă de la începutul acestui an - consolidarea serviciilor de diagnostic şi tratament pentru a veni în întâmpinarea pacienţilor noştri în cât mai multe centre medicale în toată ţara. Este cea de-a 13-a tranzacţie anunţată anul acesta, o premieră pe piaţa de servicii medicale private din România, şi avem încredere că toate aceste noi parteneriate vor ajuta nu doar la consolidarea pieţei, dar vor fi un avantaj major pentru a creşte accesul la servicii medicale de calitate la nivel naţional", a declarat Mihai Marcu, Preşedinte & CEO MedLife Group.

Tranzacţia a fost asistată de compania de audit internaţional Mazars şi firma de avocatură Mitel & Asociaţii pentru MedLife, şi de compania de avocatură Popovici Niţu, Stoica & Asociaţii, prin Silviu Stoica, şi Wise Way Advisors, prin Alexandru Medelean, din partea vânzătorilor.

Odată cu finalizarea acestei achiziţii, Grupul MedLife, va ajunge la un număr de 47 de tranzacţii, fiind operatorul cu cel mai mare portofoliu de companii medicale româneşti integrate în grup, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Incep sa va fie plapuma cam mica sau picioarele prea lungi!

    1. are f multi hateri, din cauza strategiei m&a, nu ma mira sa vad aici la comentarii intrebari de genul cand ne-o da si M dividende?

    Oare când ne-o da M dividende ??? :))

    cand ne-o da, M, dividende?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb