Peste 1.000 de arbuşti şi plante vor fi plantaţi în cadrul Vox Vertical Village

M.D.
Miscellanea #Construcţii / 18 aprilie 2018

 Peste 1.000 de arbuşti şi plante vor fi plantaţi în cadrul Vox Vertical Village

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, peste o treime din suprafaţa construită a Vox Vertical Village, proiect rezidenţial a cărui dezvoltare va începe în Timişoara în perioada imediat următoare, va fi reprezentată de către spaţii verzi şi de terase.

Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului a declarat că: "am petrecut mai mult de un an creionând împreună cu arhitecţii conceptul din spatele Vox Vertical Village. Obiectivul nostru a fost să creăm un model nou de ecosistem locativ prin care să aducem casele într-un mediu specific urban. A rezultat astfel un oraş în miniatură pe verticală, cu spaţii comune ample care facilitează interacţiunea între membrii comunităţii şi terase generoase asemănătoare unor grădini".

Radu Golumba, arhitect, managing partner Studio Arca a punctat că:"Am plecat de la un concept clasic de proiect rezidenţial de case şi am izolat apoi o zonă de 12 case, rezultând astfel 12 locuinţe şi un vast spaţiu comun, străzile transformându-se în piaţetele din atrium şi pasarele. Am obţinut astfel un modul, cu un spaţiu comun amplu la interior, înconjurat de locuinţe, grădini şi terase către exterior".

Vox Vertical Village va reuni locuinţe cu două, trei şi penthouse-uri cu patru camere, fiecare fiind prevăzută cu o terasă generoasă cu o suprafaţă de minimum 57 de metri pătraţi utili, suprafaţa totală a teraselor locuinţelor din cadrul proiectului ajungând astfel la 7.000 de metri pătraţi. Proiectul va dispune şi de o parcare subterană şi supraterană compusă dintr-un total de 138 de locuri de parcare - 94 în subteran şi 44 la nivelul solului, se mai arată în comunicat.

Investiţia în dezvoltarea Vox Vertical Village se ridică la 14 milioane de euro, termenul de livrare prevăzut fiind sfârşitul anului 2019. Proiectul se va construi în imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de către Werk Property Group în urma unei investiţii de 30 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb