Rezident mizează în acest an pe un grad de ocupare al apartamentelor peste cel înregistrat în 2023

F.D.
Companii / 8 aprilie

 Rezident mizează în acest an pe un grad de ocupare al apartamentelor peste cel înregistrat în 2023

Rezident păstrează neschimbate preţurile pentru apartamentele pe care le închiriază în regim hotelier în sezonul 2024 la Eforie Nord, Corbu, Constanţa, Predeal şi mizează pe un grad de ocupare peste cel înregistrat în 2023, conform unui comunicat de presă al companiei.

Mai multe campanii de oferte speciale derulate din aprilie până în august încurajează turiştii să petreacă perioade prelungite la malul mării. "Litoralul pentru toţi" pentru apartamentele Rezident Eforie Nord, "Work from Corbu" pentru camerele duble de la Corbu, "Vecin cu marea" pentru apartamentele Rezident Tomis Marina au preţuri mai mici cu până la 60%. La Predeal, trei nopţi de cazare în perioada aprilie - 30 iunie costă 700 de lei, redus de la 1.485 de lei, pentru rezervări făcute până la jumătatea lunii aprilie.

Preţuri speciale pentru vacanţa de 1 Mai şi Paşte şi pentru cazări prelungite la malul mării

Mai multe oferte speciale pentru petrecerea vacanţei de 1 Mai şi Paşte la malul mării sunt disponibile la Rezident, care estimează un grad de ocupare de peste 65% cu această ocazie. Patru nopţi de cazare într-un apartament din Eforie Nord costă de la 1.150 la 1.800 de lei, în funcţie de numărul de camere şi orientare, cu vedere la mare sau la staţiune. În timp ce patru nopţi la Corbu costă 870 de lei/camera dublă cu vedere la grădină şi 940 de lei/camera cu vedere la mare.

Pentru al treilea an consecutiv, Rezident oferă turiştilor preţuri reduse pentru cazarea la mare în extrasezon, în cadrul programul "Litoralul pentru toţi". Un apartament Rezident Eforie Nord cu un dormitor cu vedere la staţiune, care poate găzdui până la patru persoane, costă 2.100 de lei pentru 13 nopţi şi 3.500 de lei pentru 27 de nopţi, iar unul de două dormitoare cu vedere la mare, pentru până la şase persoane, costă 3.600 de lei pentru 13 nopţi şi 6.100 de lei pentru 27 de nopţi. Cea mai mare cerere pentru cazări prelungite vine, de regulă, din partea persoanelor care vor să schimbe peisajul urban cu unul mai relaxant şi pot lucra remote, a bunicilor care petrec mai mult timp cu nepoţii, a celor care au nevoie de tratamente de prevenţie sau relaxare.

O campanie similară se desfăşoară şi la Corbu, "Work from Corbu", dedicată iubitorilor de natură sălbatică. Preţurile pentru patru nopţi de cazare de duminică până joi pornesc de la 750 de lei/camera cu vedere la mare, iar pentru trei nopţi, de joi până duminică, de la 625 de lei/camera cu vedere la mare, în funcţie de perioadă, în intervalul 19 aprilie - 9 iunie. Tarifele sunt valabile şi pentru evenimente, de la tabere de yoga sau pilates la workshopuri, din primăvară fiind disponibil, alături de cele zece camere duble, şi un spaţiu acoperit destinat acestor activităţi.

În Constanţa, la Rezident Tomis Marina, oferta "Vecin cu marea"' de 14 ori 28 nopţi de cazare, din mai până în august, este dedicată celor care lucrează temporar la Constanţa ori remote. Pentru 14 nopţi preturile pornesc de la 5.750 de lei pentru un studio, în lunile mai şi iunie, în timp ce 28 de nopţi costă 19.000 de lei pentru apartamentele de Deluxe cu două camere şi terase spaţioase, în lunile iulie şi august.

Cea mai mare extindere a Rezident e pe litoral

Rezident a crescut la 79 numărul unităţilor de cazare în 2024, dublu faţă de 2022. A adăugat Rezident Tomis Marina, prima clădire operată în totalitate de companie, aflată în centrul istoric al oraşului Constanţa, cu 26 de apartamente amenajate în urma unei investiţii de peste trei milioane de euro, 10 camere duble la intrarea pe plaja sălbatică Corbu, schimbând aspectul unei clădiri abandonate, ce servea ca punct de exploatare piscicolă şi cazemată înainte de 1989, patru apartamente la Rezident Eforie Nord şi două în Bucureşti. Mai mult de jumătate din spaţiile de închiriat în regim hotelier se află la malul mării.

"Nu ne-am limitat la extinderea reţelei cu apartamente noi, în urma unor investiţii proprii sau preluării în management, ci am şi refăcut în totalitate câteva dintre cele pe care le operăm, astfel încât experienţa unei vacanţe într-un apartament Rezident să fie la standardul cu care ne-am obişnuit oaspeţii. Ne dorim ca turiştii să fie impresionaţi nu numai de confort şi utilarea cu toată aparatura necesară, ci şi de design. Temele în care sunt decorate apartamentele transpun oaspeţii în diferite lumi, fie ea a Mării Negre, cu albastru marin, pescăruşi şi scoici, sau a naturii, prin prezenţa lemnului, a păsărilor flamingo şi a unui verde crud", declară Alexandra Bogatu-Pavel, fondatoarea şi CEO-ul Rezident.

Rezident oferă în 2024 cazări pentru toate variantele de vacanţă: la mare în staţiune (Eforie Nord), la mare cu cazare în oraş în sezon dar şi pentru city-break-uri la Constanţa în extrasezon ori pentru călătorii de afaceri (Rezident Tomis Marina), în zona sălbatică, liniştită şi protejată a litoralului (Corbu), la munte (Predeal), pentru city-break-uri sau călătorii de afaceri (Bucureşti). Apartamentele au toate dotările locuirii ca acasă departe de casă, de la bucătărie complet utilată la servicii de curăţenie şi concierge, dar şi check-in digital, recepţie online 24/7.

Rezident estimează o creştere cu 20% în 2024

Cei mai mulţi dintre oaspeţii Rezident Eforie Nord au fost anul trecut familii multi-generaţionale, care apreciază confortul diferit de cel hotelier, gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, se relaxează pe terasă, se bucură de şezlongurile gratuite oferite în preţul cazării.

Un grad de ocupare ridicat s-a înregistrat pentru vacanţele de 1 mai, de Paşte şi în lunile iulie-august. 15 apartamente sunt disponibile în 2024, anul în care Rezident se aşteaptă la rezerări de peste 65% pentru vacanţa de 1 Mai şi Paşte şi la creşterea procentajului oaspeţilor recurenţi în sezon.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb