Roman Starovoit, guvernatorul regiunii Kursk: " Lucrăm la problema furnizării de arme unităţilor miliţiilor populare voluntare"

Roman Starovoit, guvernatorul regiunii Kursk: " Lucrăm la problema furnizării de arme unităţilor miliţiilor populare voluntare"

D.R.
Internaţional / 2 august 2023

Guvernatorii regiunilor ruse Kursk şi Belgorod au anunţat astăzi că "miliţii populare" de autoapărare - unităţi înfiinţare recent - urmează să primească armament pentru a răspunde riscului unor incursiuni armate din Ucraina vecină, relatează news.ro

"De mai multe luni, lucrăm la problema furnizării de arme unităţilor miliţiilor populare voluntare", anunţă într-o postare pe Telegram guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, conform sursei citate.

Roman Starovoit a anunţat: "Azi pot spune că s-a găsit mecanismul (...). Primul lot a sosit deja la bază. Într-un viitor apropiat, vom creşte numărul armelor până la 300", spune sursa citată.

Roman Starovoit acuză: "Miliţiile populare voluntare" - o înviere a epocii sovietice - au fost înfiinţate în decembrie cu scopul de a "furniza o asistenţă suplimentară forţelor armate, Gărzii Naţionale, poliţiei şi grănicerilor", în contextul în care regiunea Kursk este vizată - aproape zilnic - de atacuri teroriste provenind din Ucraina, precizează sursa.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cate un incarcator si o grenada la fiecare mujic, sa ajunga la toata lumea...ca asa e in comunism, egalitete pentru toti cateii:-)

    1. se mai dadea si o arma la 5 oameni sau o arma la unu si un incarcator la altu. Se maresc, astfel, sansele ca o arma si un incarcator sa ajunga cat mai aproape de inamic. Cat despre oameni...nu conteaza, davai inainte, caci carne de tun este!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb