Şapte trenuri anulate ăn această dimineaţă, din cauza gerului

Adina Lateş
Companii / 21 ianuarie 2016

Un număr de şapte trenuri erau anulate în această dimineaţă din cauza temperaturilor foarte scăzute, potrivit unui comunicat al CFR Călători.

Este vorba despre trenurile Regio Galaţi - Bucureşti Nord (11072), Tulcea Oraş - Medgidia (8652), Roşiori Nord - Alexandria (9363), Sighişoara - Odorhei (3542), Odorhei - Cristur Hm (3541) şi Beia Hm - Sibiu (2564 -1) şi InterRegio Târgovişte - Titu (1880).

"Astăzi, 21 ianuarie, traficul feroviar se realizează în continuare în condiţii de iarnă, la temperaturi foarte scăzute. Unele trenuri mai înregistrează întârzieri la sosire/plecare. Pentru ziua de astăzi, până la aceasta oră, s-a luat decizia anulării trenurilor (menţionate mai sus - n.r.), pentru adaptarea circulaţiei feroviare la posibilităţile efective, iar traficul de pasageri va fi preluat, în măsura posibilităţilor, de celelalte trenuri rămase în grafice", menţionează CFR Călători.

Potrivit companiei, anulările sunt necesare pe fondul temperaturilor extrem de scăzute şi au loc în special pentru trenurile formate din automotoare Desiro (Săgeata Albastră), care sunt mai expuse problemelor tehnice de funcţionare.

Pe secţia Medgidia - Tulcea Oraş trenurile în circulaţie sunt remorcate în continuare cu locomotive diesel electrice, iar pe secţia Slobozia Veche - Urziceni, trenurile sunt remorcate cu locomotive diesel electrice şi locomotive diesel hidraulice.

"În toate unităţile CFR Călători (revizii, depouri etc) se intervine constant pentru asigurarea condiţiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul. De asemenea, sunt pregătite locomotive diesel de rezervă, echipele de intervenţie sunt suplimentate, iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă. În situaţia apariţiei unor defecţiuni la instalaţia electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren redistribuie călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi li se acordă asistenţă necesară", se mai arată în documentul citat.

Pasagerii pot obţine informaţii legate de situaţia circulaţiei trenurilor la numerele de telefon de la staţiile CFR care sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro. Informaţii în timp real despre situaţia circulaţiei trenurilor sunt disponibile pe site-ul companiei de Infrastructură www.cfr.ro.

Pasagerii care pornesc în călătorie din gările Bucureşti Nord, Braşov, Craiova si Timişoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren, prin accesarea link-ului http://www.cfr.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb