Securitate pentru echipamente de business prin Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

A.B.
Companii / 27 ianuarie 2021

 Securitate pentru echipamente de business prin Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security

Orange Business Services introduce în suita sa de soluţii de securitate cibernetică pentru IMM-uri şi companii mari Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security, o soluţie integrată de protecţie pentru mediile de lucru fizice (desktop-uri, laptop-uri, servere), virtuale (maşinile virtuale din cloud) şi hibride, transmite un comunicat de presă trimis redacţiei.

Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security poate fi activat cu sau fără perioadă contractuală, iar facturarea se face pe baza consumului lunar de licenţe şi a opţiunilor activate.

Licenţa de bază, Bitdefender Agent, oferă protecţie anti-malware şi antivirus, protecţie împotriva exploatărilor de securitate, analiză de risc şi monitorizare continuă a proceselor. Pentru o protecţie cât mai bună, aceasta poate fi completată cu opţiuni adiţionale, precum protecţie avansată, securitate pentru e-mail sau gestionarea automată a actualizărilor aplicaţiilor de securitate pentru toate mediile de lucru deţinute, în funcţie de nevoile fiecărui business.

Serviciul este uşor de utilizat şi de către persoane mai puţin tehnice, permite o implementare rapidă chiar şi de la distanţă, iar administrarea licenţelor şi alertelor se realizează centralizat printr-o consolă unică. De asemenea, Orange Business Services oferă şi servicii dedicate de consultanţă pentru implementarea soluţiei Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security.

"În contextul în care activitatea companiilor în mediul digital s-a intensificat într-un timp foarte scurt, iar provocările ce ţin de securitatea cibernetică au crescut semnificativ în ultimul an[1], Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security vine să completeze oferta de servicii Orange Business Services pentru o extra-siguranţă oferită companiilor mici şi mari deopotrivă. Mai mult ca în alţi ani, companiile au nevoie acum de flexibilitate şi modularitate, de opţiunea de a plăti exact ce folosesc şi, mai important, serviciile de care au nevoie. Asta se poate schimba de la lună la lună, iar Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security se pliază perfect pe un mediu de business dinamic", a declarat Florin Popa, Business to Business Director Orange România.

"Bitdefender şi Orange au o preocupare permanentă pentru inovaţie şi pentru adoptarea unor tehnologii noi. Prin acest parteneriat, clienţii Orange vor avea acces la cele mai inovatoare tehnologii de securitate, într-un context în care resursele companiilor, alocate securităţii IT, sunt deja limitate, iar riscurile cibernetice devin de la o zi la alta din ce în ce mai mari", spune Alina Drăgănescu, Senior Director, MSP and SMB Security la Bitdefender.

Bitdefender GravityZone Cloud MSP Security permite oprirea ameninţărilor cibernetice într-un mod mai eficient, datorită setului extins de tehnologii de reducere a suprafeţei de atac, de prevenţie şi detecţie şi machine learning, perfecţionate timp de mai bine de 13 ani cu date de la peste 500 de milioane de dispozitive. Astfel, Bitdefender demonstrează constant o eficienţă superioară altor soluţii de protecţie în cadrul testărilor realizate de către organizaţii independente specializate în domeniul securităţii.

Soluţia dezvoltată de Bitdefender este complementară Business Internet Security de la Orange Business Services, care oferă protecţie la nivel de reţea şi un mediu de lucru sigur pentru angajaţi şi vizitatori, la sediu sau la biroul de acasă.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb