tbi bank a fost inclusă în topul celor mai apreciate 100 de locuri de muncă la nivel global

R.S.
Bănci-Asigurări / 30 mai

 tbi bank a fost inclusă în topul celor mai apreciate 100 de locuri de muncă la nivel global

tbi bank a fost inclusă în lista celor mai apreciate 100 de locuri de muncă la nivel global, TOP 100 Global Most Loved Workplaces®, publicată în revista Newsweek în colaborare cu Best Practice Institute (BPI), o companie de top din domeniul dezvoltării leadership-ului şi al cercetării cu sediul în SUA, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Această recunoaştere vine după ce, în 2023, tbi a fost, de asemenea, aleasă ca fiind cea mai bună bancă pentru care să lucrezi în Bulgaria şi în top 5 între toate companiile din ţară, prin vot independent pe platforma Kaderabotim.bg, subliniind angajamentul său faţă de satisfacţia şi bunăstarea angajaţilor, potrivit comunicatului.

"Suntem onoraţi să fim recunoscuţi ca fiind unul dintre cele mai apreciate 100 de locuri de muncă la nivel global. La tbi, îmbrăţişăm inovaţia şi nu ne este teamă să experimentăm şi să învăţăm din greşelile noastre. Pasiunea şi dedicarea echipei noastre ne determină să ne îmbunătăţim constant şi să ne sprijinim reciproc. Credem în crearea unui impact pozitiv la fiecare pas şi în tratarea tuturor oamenilor cu respect. Această recunoaştere reflectă cu adevărat angajamentul nostru de a crea un loc de muncă favorabil şi incluziv", a spus Petr Baron, CEO, tbi fs.

"Pe măsură ce mediul profesional se tot schimbă, este mai clar ca niciodată că promovarea colaborării, adoptarea unei perspective pozitive şi alinierea valorilor sunt esenţiale. Toate companiile incluse în lista Global Most Loved Workplaces® 2024 întruchipează cu adevărat aceste principii. Ele ne arată că, prin promovarea respectului şi a rezultatelor de echipă, nu doar creează locuri de muncă excelente, ci şi modelează un viitor mai bun pentru toţi oamenii", a spus Nancy Cooper, Global Editor in Chief, Newsweek.

Pentru a afla părerea angajaţilor, BPI analizează modul în care colaborează echipele şi măsoară optimismul angajaţilor cu privire la viitorul lor în cadrul companiei. De asemenea, ei analizează cât de mult se aliniază valorile angajatorului cu cele ale angajaţilor şi dacă există o cultură a respectului la toate nivelurile organizaţiei. În plus, ei evaluează oportunităţile de creştere şi realizare în carieră, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. este o placere sa indatorezi....

    sa faci bani din aer...pix si foaie... e distractiv... 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb