Techventures Bank şi EximBank asigură necesarul de lichidităţi pentru platforma de turism VELTRAVEL.RO

G.B
Bănci-Asigurări / 7 februarie 2022

 Techventures Bank şi EximBank asigură necesarul de lichidităţi pentru platforma de turism VELTRAVEL.RO

Techventures Bank şi EximBank au structurat un pachet financiar care securizează necesarul de lichidităţi pentru finanţarea activităţii curente a companiei VELTRAVEL.RO, furnizor de servicii turistice online, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Companiile pot accesa mult mai rapid finanţările de care au atâta nevoie în contextul economic actual, pentru capital de lucru sau pentru investiţii, datorită parteneriatelor pe care EximBank le are cu băncile comerciale de pe piaţa locală, aşa cum este şi cel cu Techventures Bank, pentru emiterea de garanţii de stat în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19. Punând împreună produsele de creditare şi garanţiile de stat putem propune soluţii financiare care servesc în mod real nevoilor comunităţii de business asigurând în acelaşi timp băncilor comerciale un nivel crescut de încredere în viabilitatea structurilor financiare pe care le propun", a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Potrivit sursei citate, societatea a beneficiat de un credit în valoare de 1,5 milioane de lei de la Techventures Bank, garantat în proporţie de 90% de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 dedicată companiilor mari şi IMM-urilor cu cifra de afaceri peste 20 de milioane de lei în 2019.

"Flexibilitate şi operativitate sunt cuvintele cheie pentru a putea oferi clienţilor noştri o experienţă de banking în concordanţă cu nevoile şi aşteptările lor. Totodată, ne concentrăm pe dezvoltarea de aplicaţii prin care să asigurăm o comunicare cât mai simplificată cu fiecare client în parte. Un element de indentitate al băncii şi de noutate pe piaţa bancară este reprezentat de posibilitatea utilizării soluţiilor software drept garanţie pentru accesarea unor facilităţi de finanţare. Susţinem inovaţia în business prin soluţii de finanţare adaptate profilului companiilor şi oferim finanţări avantajoase start-up-urilor din domeniul tehnologiei informaţiei. De altfel, acestea fac parte din misiunea băncii de a deveni un partener recomandat al companiilor locale prin punerea la dispoziţia clienţilor instrumente complete şi flexibile de creditare", a spus Cristian Nae, Director General Adjunct al TechVentures Bank S.A.

"Acest pachet financiar ne sprijină în mod consistent în vederea atingerii obiectivelor noastre: să oferim utilizatorilor veltravel.ro o experienţă optimă, rapiditate şi fluiditate în rezervarea serviciilor turistice, adaptată la standardele tehnologice ale acestui deceniu; îmbunătăţirea adaptabilităţii şi scalabilităţii platformei online pentru a deveni un produs marketabil şi pe pieţele de travel din alte ţări", au spus reprezentanţii VELTRAVEL.RO.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb