UNTOLD 2019 - CODEX OF MAGIC

I.V.
Lifestyle / 11 iunie 2019

 UNTOLD 2019 - CODEX OF MAGIC

Fiecare ediţie a festivalului UNTOLD a dezvăluit până acum câte un nou capitol din povestea nespusă a Tărâmului Nopţii şi Magiei. Legenda spune că doar cei care cred în magie văd cu adevărat lumea şi îi înţeleg în totalitate misterele.

De-a lungul celor 4 ani de UNTOLD, fanii festivalului au parcurs mai multe probe iniţiatice la finalul cărora au reuşit să privească lumea diferit. Au trăit aventuri fantastice şi, fie că au realizat sau nu, fiecare dintre ei a simţit şi a trăit magia, în diverse forme. Anul acesta, odată cu aniversarea a 5 ani de UNTOLD, fanii festivalului vor asista la ceva cu adevărat extraordinar - dezvăluirea unui secret bine păstrat, poarta către o lume a cunoaşterii nelimitate. Ediţia aniversară din acest an va aduna, pentru o celebrare de neuitat, toate personajele cu care fanii festivalului au făcut cunoştinţă în toţi aceşti ani: Magicianul, Dragonul, Regele Războinic, Preoteasa Înţelepciunii, Bufniţele, Zânele şi toate vieţuitoarele magice care trăiesc în acest tărâm.

Codex of Magic este o carte grandioasă, ascunsă în inima pădurii, care, odată deschisă, te atrage într-un univers sub forma unei biblioteci grandioase. Pentru a putea fi accesat, Codexul are la bază un mecanism de tip ceas. În spatele Codex-ului se află Spiritul, gardianul tuturor cunoştinţelor, care trăieşte în interiorul cărţii şi a acestei lumi infinite. Codex of Magic este simbolul unei lumi pline de cunoaştere, înţelepciune, imaginaţie şi totodată sursa energiei şi a magiei. în plus, oferă fiecărui festivalier experienţe unice şi îi dezvăluie secretul unei vieţi împlinite. Acesta nu este sfârşitul, ci începutul ascensiunii spre tărâmul magiei căci, odată accesat, Codexul ne va schimba percepţia asupra modului în care percepem lumea.

CODEX OF MAGIC va marca cea de-a cincea ediţie a festivalului UNTOLD

Începând de astăzi, fanii festivalului UNTOLD pot să-şi achiziţioneze biletele pentru 1 zi. Pentru prima zi a festivalului, adică pentru ziua de joi, preţul este de 57 de euro plus taxe, iar pentru cea de a doua, a treia şi a patra zi, adică pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, preţul este de 73 de euro plus taxe. De asemenea, sunt disponibile şi bilete VIP pentru 1 zi, la preţul de 169 de euro plus taxe. Acestea se pot achiziţiona de pe untold.com.. Acesta este doar primul prag de preţ pentru biletele de 1 zi, urmând ca acesta să crească în perioada imediat următoare. Tot de pe untold.com se pot cumpăra şi abonamentele pentru cele patru zile de festival, la preţul de 159 de euro plus taxe.

Fanii festivalului pot consulta, începând de astăzi, şi programul parţial pe zile al festivalului UNTOLD. Organizatorii spun că acesta nu este programul final şi poate suferi modificări.

Robbie Williams, Armin van Buuren, David Guetta, 3 Are Legend, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, James Arthur, Bastille sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena principală a festivalului UNTOLD.

UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb