VGP Park Arad găzduieşte primul hub internaţional al FAN Courier, pe o suprafaţă de 10.000 mp

A.F.
Companii / 5 decembrie 2023

 VGP Park Arad găzduieşte primul hub internaţional al FAN Courier, pe o suprafaţă de 10.000 mp

VGP, furnizor european de spaţii logistice şi proprietăţi imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, anunţă un nou pas în dezvoltarea sa, respectiv închirierea completă a primei clădiri din VGP Park Arad. Cel mai nou client, care a închiriat o suprafaţă de 10.000 de mp şi al cărui spaţiu a fost predat recent, este FAN Courier, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, compania de curierat îşi deschide astfel în Arad, prin acest contract, primul sau hub internaţional, dedicat comenzilor online internaţionale.

Închirierea integrală a primei clădiri din VGP Park Arad reprezintă un pas semnificativ în angajamentul VGP faţă de satisfacţia clienţilor şi în eforturile de extindere şi consolidare a relaţiilor cu partenerii de afaceri. Capacitatea de a susţine companiile în dezvoltarea lor, atât la nivel local, cât şi internaţional, prin furnizarea de soluţii cuprinzătoare şi moderne de spaţii logistice, reprezintă o prioritate semnificativă pentru VGP.

VGP Park Arad este situat în proximitatea oraşului Arad în partea de vest a României, adiacent autostrăzii A1 şi la doar 50 km de graniţa cu Ungaria. Poziţionat strategic la intersecţia unor importante drumuri europene: Autostrada A1, E671 axa vestică nord-sud & E68 pe direcţia est-vest, Arad este cel mai important nod rutier din vestul ţării, parte a Coridorului IV de transport pan-European. Apropierea de graniţa de vest a ţării şi conectivitatea la reţeaua de drumuri moderne europene susţine dezvoltarea regională şi interesul investitorilor, Arad fiind principala poartă vestică de acces rutier şi feroviar către România.

VGP Park Arad este aliniat cu cele mai recente tehnologii din domeniu, fiind construit dintr-o perspectivă sustenabilă şi axat pe eficienţa energetică şi neutralitatea impactului climatic. Aflat pe un teren de 395.000 mp, şi cu o suprafaţă închiriabilă de 196.000 mp, parcul oferă unităţi începând cu 1.000 mp şi până la soluţii personalizate pentru operaţiuni logistice de proporţii. Spaţiile sale sunt adecvate pentru servicii logistice, producţie uşoară şi activităţi comerciale. Clădirile sunt realizate conform metodei de evaluare BREEAM, clasificate ca Foarte Bun, şi se poate lucra, la cerere, împreună cu chiriaşul, pentru obţinerea unei certificări superioare. În plus, acoperişul este proiectat pentru a susţine instalarea unui sistem solar în vederea producerii de energie verde.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb