WellCode, în parteneriat cu Banca Transilvania, lansează o soluţie de finanţare a cursurilor pentru viitorii programatori

G.B
Bănci-Asigurări / 5 ianuarie 2022

 WellCode, în parteneriat cu Banca Transilvania, lansează o soluţie de finanţare a cursurilor pentru viitorii programatori

WellCode, furnizor de cursuri de programare şi servicii de mentorat, cu sediul în Cluj-Napoca, lansează, în parteneriat cu Banca Transilvania, o soluţie de finanţare a pregătirii în domeniul IT, cu ajutorul unui credit de studiu, accesibil cursanţilor care îşi doresc să urmeze o carieră de programator dar nu dispun de resursele financiare necesare acoperirii cursurilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, parteneriatul, care va fi în vigoare până la începutul lui 2023, prevede acordarea de către Banca Transilvania a unui credit de studiu celor care vor să urmeze programul de mentorat lansat de WellCode, la finalul căruia vor deveni programatori juniori şi se pot angaja cu salarii lunare care pot ajunge la 5.000 de lei. Pentru elevii şi studenţii interesaţi să urmeze programul WellCode, soluţia de finanţare poate fi accesată prin intermediul părinţilor.

"Primul pas pe care trebuie să îl facă cineva interesat de accesarea soluţiei de finanţare este o sesiune gratuită de consultanţă cu echipa noastră pentru o discuţie legată de planurile profesionale pe care le are, pentru a vedea dacă programul nostru de mentorat este potrivită pentru candidat. Apoi, candidatul este îndrumat către Banca Transilvania unde i se face o evaluare pentru a vedea dacă este eligibil şi, dacă da, primeşte creditul, se întoarce la noi şi începem treaba împreună. Noi îi încurajăm pe cursanţi să ia în calcul un avans pentru curs, din surse proprii, astfel încât creditul contractat să fie mai mic. Avansul poate fi un factor stimulant suplimentar pentru cursanţi", a declarat Petru Trîmbiţaş, fondatorul WellCode.

WellCode poate accepta în programul de mentorat 20-30 de cursanţi pe lună prin accesarea acestei soluţii de finanţare. Pentru accesarea creditului, clientul trebuie să aibă un cont BT sau, dacă nu are, să accepte deschiderea unuia în momentul în care face cererea de finanţare.

"Prin lansarea acestei soluţii de finanţare în parteneriat cu Banca Transilvania, urmărim să ajungem şi la oamenii cu situaţii financiare care nu le permit să investească în dezvoltarea lor profesională, deşi îşi doresc să facă o schimbare în carieră, să câştige mai bine şi să aibă o viaţă prosperă. De exemplu, după absolvirea programului de mentorat WellCode, cursanţii noştri se pot angaja imediat ca programator junior, poziţie remunerată cu salarii cuprinse între 3.000 şi 5.000 de lei. Perspectivele pe care le oferă domeniul programării sunt extraordinare astfel că, un absolvent WellCode va evolua rapid atât profesional cât şi financiar, putând rambursa cu uşurinţă creditul de studiu mai devreme decât data scadentă", a explicat Petru Trîmbiţaş.

Mai multe detalii despre soluţia de finanţare oferită de WellCode în parteneriat cu Banca Transilvania găsiţi pe pagina www.wellcode.ro.

Mentoratul WellCode se adresează tuturor celor care vor să înveţe programare şi să urmeze o carieră în acest domeniu, fie că sunt elevi sau studenţi, fie că sunt angajaţi care vor să facă o schimbare în viaţa profesională. Metoda de învăţare oferită de WellCode este diferită şi constă într-un program de mentorat care permite fiecărui cursant să progreseze în ritmul său, susţinut permanent de o echipă de mentori. La final, cursantul ştie să scrie cod de la zero, iar acesta este un diferenţiator important, pentru că îi oferă instrumentele pentru a atinge un nivel superior de profesionalizare. În consecinţă, aproape 95% dintre cei care au absolvit cursurile WellCode s-au angajat ca programatori, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb