3 Ani de Freshful by eMAG: peste 2,2 milioane de comenzi şi 70 de milioane de produse livrate

A.F.
Companii / 23 octombrie

3 Ani de Freshful by eMAG: peste 2,2 milioane de comenzi şi 70 de milioane de produse livrate

Freshful aniversează trei ani de când a devenit un ajutor de nădejde pentru planificarea cumpărăturilor de zi cu zi. În acest timp, a livrat direct la uşile clienţilor peste 2,2 milioane de comenzi ajutându-i să economisească, în total, 509 ani. Cel mai loial client Freshful a plasat 780 de comenzi, câştigând echivalentul a aproximativ 65 de zile pe care le-ar fi petrecut la cumpărături şi economisind aproximativ 28.000 lei datorită abonamentului Genius cu livrare gratuită şi campaniilor promoţionale.

Încă de la lansare, Freshful şi-a asumat misiunea de a lua de pe umerii clienţilor grija cumpărăturilor, iar pentru a deveni un partener de încredere a investit constant în tehnologie, oferind o experienţă din ce în ce mai bună, şi în diversificarea gamei de produse disponibile în platformă. În prezent, Freshful livrează cumpărăturile de alimente proaspete în 47 de localităţi din Ilfov, în Bucureşti şi în Ploieşti şi a crescut numărul de comenzi plasate de clienţi se apropie de 3 pe lună.

"Timpul liber trebuie împărţit foarte atent între activităţile de recreere, familie şi micile proiecte personale care aduc bucurii, dar realitatea este că există şi o serie de activităţi care nu aduc neapărat nicio satisfacţie, dar care trebuie rezolvate tot în acel interval, cum sunt şi cumpărăturile. Mai ales pe măsură ce familia creşte, timpul pare că se contractă, iar noi, la Freshful ne-am asumat misiunea de prelua corvoada cumpărăturilor, ajutându-ne clienţii să câştige timp şi să economisească şi bani. De la an la an, numărul de comenzi pe care le-am livrat a crescut cu peste 60%, iar încrederea clienţilor ne onorează şi ne motivează să continuăm să inovăm pentru a le fi de ajutor. Totodată, acum lucrăm intens la un proiect dedicat colectării de sticle prin SGR, pe care mizăm pentru a oferi şi mai multă flexibilitate clienţilor," a declarat Tudor Mihăilescu, General Manager Freshful.

În 3 ani, Freshful a livrat aproape 18 milioane de litri de apă, cantitate suficientă pentru a umple 8 bazine olimpice şi peste 5.500 de tone de fructe şi legume

Pentru a livra produsele direct la domiciliul clienţilor, maşinile din flota Freshful, care au trei zone de temperatură controlată, au parcurs o distanţă suficientă pentru a face ocolul Pământului de 384 de ori. Aproape nelipsită din comenzile clienţilor, cantitatea de apă livrată de Freshful echivalează cu cea care ar umple aproape 7,56 bazine olimpice, însă printre cele mai comandate de produse sunt şi specialităţile internaţionale, iaurtul simplu, mezelurile de porc feliate şi fructele exotice. Sacoşele au fost îngreunate şi de cele peste 2.500 de tone de fructe şi 3.000 de tone de legume livrate de acasă.

Cea mai grea comandă pentru un singur client: 1.212 kg

Pe măsură ce clienţii se obişnuiesc cu noul mod de a planifica cumpărăturile de alimente proaspete, se observă o creştere a valorii şi a frecvenţei. În prezent, clienţii fideli plasează aproximativ 2,5 comenzi pe lună, cu o valoare medie de 350 de lei. Cele mai multe comenzi sunt livrate în Bucureşti, în sectoarele 1,3 şi 6, iar alături de alimente proaspete sunt la mare căutare şi detergenţii şi produsele pentru îngrijirea casei, alături de produsele cosmetice.

Recordul pentru cea mai grea comandă este deţinut de un client din sectorul 4 care a primit o comandă de 1.212 kg, iar podiumul este completat de o comandă a unui client din Mogoşoaia, cu 481 kg livrate, şi de un client din sectorul 1, cu o comandă de 470 kg. Din punct de vedere valoric, în ultimul an, cea mai mare comandă a fost de 11.000 lei şi a inclus produse din peste 12 categorii, cu produse precum detergenţi, scutece, zahăr, ulei.

Momente cheie din evoluţia Freshful

2022: lansarea secţiunii Save Me

Chiar din primul an de activitate, Freshful a introdus iniţiativa care vizează reducerea risipei alimentare, lansând categoria Save Me care le permite clienţilor să comande produse care sunt mai aproape de termenul de expirare, la preţuri reduse. Datorită acestei secţiuni, de la lansare, clienţii au salvat 330 de tone de alimente, economisind, în medie, 81 de lei pe comandă, beneficiind de o reducere de aproximativ 30% pentru produsele din această categorie.

2023: secţiunea de reţete

Pentru a ajuta clienţii să găsească inspiraţia pentru mesele lor, Freshful a lansat secţiunea de reţete, care acum depăşeşte 500 de opţiuni. Multe dintre ele cuprind secretele unor bucătari apreciaţi, printre care şi chef Radu Dumitrescu. Cea mai comandată reţetă din ultimul an este Fajitas de pui, iar alte reţete apreciate includ Toast cu avocado şi brânză feta, Toast cu avocado şi somon, Somon cu legume la cuptor şi Spaghete carbonara.

2024: Piaţa cu Freshful, o piaţă mai simplă

Pentru a facilita accesul clienţilor la produse locale de la mici producători, Freshful a lansat conceptul "Piaţa cu Freshful". Acesta reuneşte într-un singur loc produse autentice şi de calitate, multe dintre ele făcute de cei peste 1.200 de mici producători parteneri, dintre care 45 s-au alăturat Freshful în ultimul an. Printre cele mai căutate produse din această categorie se numără Zacusca Răzvan Idicel, Ouă Eggcellent, Legume din Grădina Angelei şi Tomahawk de la Carne şi Sare.

În cadrul săptămânii aniversare, Freshful a pregătit o selecţie specială de oferte care acoperă toate categoriile de produse. Clienţii se pot bucura de reduceri la cele mai populare articole, disponibile până pe 27 octombrie.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb