5 to go devine importator şi distribuitor unic Latte Art Factory în ţara noastră

V.G.
Companii / 29 noiembrie 2022

5 to go devine importator şi distribuitor unic Latte Art Factory în ţara noastră

Prin demararea unui parteneriat cu Frank Buna, 5 to go devine importator şi distribuitor unic Latte Art Factory, arată un comunicat de presă remis redacţiei. Cu ajutorul unei tehnologii patentate, aparatul Latte Art Factory transformă în artă prepararea cremei de lapte cu textură şi aromă perfecte, lucru care se traduce nu doar printr-o experienţă a gustului îmbunătăţită pentru clienţi, ci şi printr-o creştere a productivităţii în cafenele cu 30%.

Potrivit sursei citate, în acest moment, aparatul se află deja în 15 locaţii 5 to go din ţară, a fost implementat şi în reţeaua Chocolat şi este accesibil, prin intermediul 5 to go, pentru întreaga industrie HoReCa din România, restaurante, baruri sau cafenele.

Cu Latte Art Factory, aceeaşi echipă dintr-o locaţie HoReCa poate să vândă cu 30% mai multe produse pe bază de lapte în acelaşi interval de timp. Aparatul prepară atât lapte cald, cât şi rece, este potrivit pentru orice tip de lapte, inclusiv vegetal şi dispune de un display intuitiv pentru alegerea băuturilor preparate. Totodată, produsul este unul sustenabil - pierderea de lapte se reduce cu până la 20% - şi permite respectarea standardelor HACCP, prin igienizarea zilnică rapidă. Un avantaj semnificativ pentru 5 to go este scurtarea termenului de training al angajaţilor de la 7 la 2 zile, cât şi fidelizarea clienţilor, datorită îmbunătăţirii constante a calităţii produselor.

"5 to go se bucură de o prezenţă puternică în România şi ne propunem dublarea afacerii în următorii ani, astfel încât să ajungem la 1.000 de cafenele până în 2027 şi să ne extindem în 8 noi pieţe europene. Această expansiune rapidă ne face dornici să descoperim soluţii noi pentru a asigura o calitate înaltă produselor noastre pe bază de cafea, dar şi pentru a ajuta orice antreprenor care deţine o locaţie HoReCa să-şi eficientizeze afacerea şi să economisească timp, aspect extrem de important în contextul actual al pieţei muncii, mai ales atunci când este vorba de echipe mici şi de standarde înalte în privinţa gustului şi calităţii produselor. Cu ajutorul Latte Art Factory le putem oferi pe amândouă, astfel că suntem dornici să introducem această inovaţie în cafenelele noastre şi nu numai, să punem această soluţie automată la lucru şi să încântăm consumatorii cu servicii mai rapide, gust deosebit şi reţete speciale de cafea cu lapte", spune Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Evoluţia spectaculoasă 5 to go în România şi în Europa se traduce prin 400 de magazine deschise în ţară, o cotă de piaţă de 49% şi prezenţa internaţională sporită, cu operaţiuni în Franţa, Belgia, Marea Britanie şi Ungaria şi vizarea de noi pieţe importante.

Această expansiune rapidă se reflectă în mod firesc şi prin aşteptări mai mari ale consumatorilor în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor, iar când vine vorba de volume mari, Latte Art Factory oferă soluţia perfectă, permiţând prepararea de băuturi mai eficient şi semnificativ mai rapid, fără a compromite calitatea, textura sau aroma.

Datorită automatizării complete, chiar şi personalul de nivel începător poate prepara toate tipurile de băuturi de cafea fără cusur, ca un profesionist.

Parteneriatul 5 to go cu Frank Buna este unul promiţător în primul rând datorită valorilor comune împărtăşite cele două companii: 5 to go înseamnă gust, profesionalism, rapiditate, diversitate şi ambiţia de a fi cei mai buni, iar Frank Buna s-a impus ca lider al industriei, continuând să revoluţioneze sectorul în continuă schimbare al cafelei cu aparatele sale inovatoare, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb