72 de migranţi ascunşi în TIR-uri, depistaţi în ultimele 24 de ore, la frontiera cu Ungaria

G.D.
Miscellanea / 2 septembrie 2022

72 de migranţi ascunşi în TIR-uri, depistaţi în ultimele 24 de ore, la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Vărşand, Nădlac şi Nădlac II, judeţul Arad, au depistat 72 de cetăţeni străini, provenind din diferite state, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în patru automarfare încărcate cu diverse bunuri, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc şi un bulgar, care conduceau ansambluri rutiere înmatriculate în Bulgaria. Aceştia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese de carbon, respectiv metal, pentru societăţi comerciale din Cehia şi Polonia.

În urma efectuării controlului amănunţit al celor două mijloace de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, 41 de cetăţeni din India, Bangladesh, Afganistan şi Siria ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.

Alt caz a fost înregistrat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, unde poliţiştii de frontieră arădeni au efectuat controlul amănunţit al unei autoutilitare, conduse de un cetăţean român. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta fructe, pe ruta România - Ungaria.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, într-un locaş special amenajat în compartimentul destinat mărfurilor, douăzeci de persoane, cetăţeni din Siria şi Irak.

Acţiuni asemănătoare au avut loc şi la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, unde, în urma unui control asupra unui automarfar condus de un cetăţean român ce transporta granule din plastic pentru o societate din Ungaria, poliţiştii de frontieră au descoperit unsprezece cetăţeni din Nepal şi India ascunşi printre mărfurile transportate.

În toate cazurile poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impugn, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb