A murit preşedintele Tanzaniei

J.P.
Internaţional / 18 martie 2021

A murit preşedintele Tanzaniei

Preşedintele Tanzaniei, John Magufuli, unul dintre cei mai vocali lideri africani care şi-au manifestat scepticismul faţă de coronavirus, a murit la vârsta de 61 de ani. Cauza oficială a decesului a fost "insuficienţa cardiacă", conform unui anunţ făcut de vicepreşedintele ţării, informează AP News, citat de Digi24.

Cu câteva zile în urmă apăruse informaţia că Magufuli ar fi internat în stare gravă cu COVID-19 într-un spital din Kenya.

Săptămâna trecută, un lider al opoziţiei declara că Magufuli ar fi internat în stare gravă într-un spital din Kenya, după ce a contractat noul coronavirus, a cărui ameninţare a bagatelizat-o în repetate rânduri. John Magufuli nu a mai fost văzut în public de la sfârşitul lui februarie, absenţa sa fiind neobişnuită, în condiţiile în care apărea la televiziunea de stat de mai multe ori pe săptămână.

Ulterior, patru persoane au fost arestate de poliţia din Tanzania sub suspiciunea că ar fi răspândit pe reţelele de socializare zvonuri potrivit cărora preşedintele John Magufuli este bolnav.

Oficialii guvernului au negat în acel moment informaţiile, iar vicepreşedintele Samia Suluhu Hassan a declarat că preşedintele munceşte din greu.

Vicepreşedintele a mai afirmat că Magufuli a murit într-un spital din Dar es Salaam, Tanzania.

John Magufuli a negat în repetate rânduri că boala provocată de noul coronavirus, COVID-19, se răspândeşte în ţara est-africană şi a susţinut fără dovezi că vaccinurile sunt periculoase, sugerând în schimb ca oamenii să se roage şi să inhaleze aburul din plante.

În ciuda numeroaselor solicitări ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tanzania nu a publicat nicio statistică privind cazurile din luna mai, când a înregistrat 509 de infecţii. Nu există un program de testare cunoscut şi oficialilor din domeniul sănătăţii li s-a interzis să menţioneze virusul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Am avut si la noi COVIDIOTI care apoi au murit de Covid. Planeta este un loc mai onest acum.

    1. Stai linistit, nu-ti fa iluzii, au ramas destui imbecili si secaturi, inclusiv aici excremente si haimanale, neluate inca de guler, cum e golanashu nebatut de mic vlad tepes sau dezaxati mintal, zbanghii precum vali sau cristian, continua sa emane duhori pestilentiale neingraditi.

      Planeta se va face bine atunci cand neuropsihiatria va fi recunoscuta ca avand un rol esential, cel putin la noi si-i va imbraca in camasa de forta pe multi tzambalagii de astia...

      Pentru inceput marite salariile substantial la serviciile de hngherit astfel ca hiene tip vlad tepes sa fie urgent bagate in duba !!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb