AccessABILITY Expo găzduieşte târgul de locuri de muncă ED&I

Comunicate de presă / 19 septembrie

AccessABILITY Expo găzduieşte târgul de locuri de muncă ED&I

Zeci de companii vor pune la dispoziţie mii de locuri de muncă destinate comunităţii cu dizabilităţi în cadrul primei ediţii a AccessABILITY Expo, ce va avea loc între 27 şi 29 septembrie la Biblioteca Naţională a României din Bucureşti. Evenimentul, care reuneşte comunitatea persoanelor cu dizabilităţi şi experţi, profesionişti, autorităţi şi companii, este gratuit şi deschis publicului larg.

În România există aproximativ 900.000 de persoane cu dizabilităţi, însă doar sub 5% dintre acestea sunt angajate. Târgul de locuri de muncă din cadrul AccessABILITY Expo, eveniment organizat de Camera de Comerţ pentru Diversitate din România (RDCC), este conceput pentru a oferi oportunităţi reale de angajare persoanelor cu dizabilităţi.

"AccessABILITY Expo nu este doar un eveniment, ci o platformă pentru schimbare reală în societate. Târgul de locuri de muncă reprezintă un pas esenţial în reducerea decalajului de angajare pentru persoanele cu dizabilităţi, oferindu-le acces la oportunităţi de carieră pe măsura talentului şi potenţialului lor. Prin colaborarea cu companii de top din România, precum Kaufland, Decathlon şi Alexandrion Group, demonstrăm că incluziunea nu este doar o responsabilitate socială, ci şi o strategie de business inteligentă. O forţă de muncă diversă aduce inovaţie, loialitate şi performanţă crescută," a declarat Perry Zizzi, Managing Partner al Dentons România şi Preşedinte al Camerei de Comerţ pentru Diversitate din România.

Elemente-cheie ale AccessABILITY Expo:

Conferinţa Zilei Româneşti pentru Conştientizarea Accesibilităţii (RAAD): Discuţii despre accesibilitatea la locul de muncă şi incluziunea pentru aproape un milion de persoane cu dizabilităţi vizibile şi invizibile din România.

Conferinţe inspiraţionale şi ateliere: O serie de sesiuni susţinute de lideri de opinie şi profesionişti din domeniul incluziunii persoanelor cu dizabilităţi.

Târgul de locuri de muncă: Un spaţiu dedicat, unde persoanele cu dizabilităţi se pot întâlni cu angajatori.

Convenţia de Well-being: Sesiuni despre sănătatea mentală şi fizică adaptate pentru persoanele cu dizabilităţi.

TEDx Băneasa Limitless: O platformă pentru experţi, ce oferă posibilitatea de a împărtăşi perspective despre incluziunea persoanelor cu dizabilităţi şi de a inspira schimbarea.

Expoziţia ALT Portraits/Alternative Portraits: Artă care schimbă perspectivele tradiţionale despre diversitate şi incluziune.

Estera Anghelescu, Director de Recrutare & Employer Branding la Kaufland şi Vicepreşedinte al RDCC, a subliniat: "Reunim actori din diverse industrii pentru a oferi oportunităţi reale pentru persoanele cu dizabilităţi. Târgul locuri de muncă este o componentă esenţială a acestei misiuni, pe măsură ce lucrăm pentru a crea schimbări durabile şi semnificative."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb