Accor anunţă deschiderea primului hotel Handwritten în Bucureşti

F.D.
Companii / 22 ianuarie

Accor anunţă deschiderea primului hotel Handwritten în Bucureşti

Accor anunţă parteneriatul cu compania locală TECADRA HOTELS pentru transformarea completă şi extinderea actualului hotel Tecadra, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, proprietatea existentă de 4 stele trece printr-o transformare completă a faţadei, a compartimentării interne şi a designului. Clădirea va avea 50 de camere şi suite. O aripă suplimentară va fi adăugată proprietăţii, ceea ce va aduce 50 de noi unităţi de apartamente. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. În conformitate cu angajamentul Accor de a reduce amprenta de carbon a tuturor operaţiunilor sale şi de a atinge un nivel net zero până în 2050, proprietatea va fi o clădire ecologică, alimentată cu panouri solare şi pompe de căldură, diminuând astfel emisiile de carbon şi costurile de operare.

Hotelul va dispune de un restaurant şi un lobby bar. Oaspeţii se pot bucura de diverse facilităţi, cum ar fi o sală de conferinţe, un club de fitness modern, un business corner complet dotat şi o parcare securizată cu supraveghere video.

Hotelul se află chiar în centrul unuia dintre cele mai prestigioase cartiere rezidenţiale din Bucureşti, înconjurat de şcoli internaţionale de renume, centre de fitness şi wellness şi galerii comerciale de lux. Situat în apropierea celui mai mare hub de birouri din Bucureşti, Pipera Nord, hotelul se bucură de acces facil atât către Aeroportul Internaţional Bucureşti Henri Coandă, cât şi către Aeroportul Internaţional Bucureşti Aurel Vlaicu Băneasa. Fie că sosesc de la Henri Coandă sau de la Băneasa, oaspeţii pot ajunge la hotel în mai puţin de 15 minute. Şoseaua de Centură a Bucureştiului este, de asemenea, la mai puţin de 10 minute distanţă, făcând astfel proprietatea accesibilă pentru călătorii care sosesc cu maşina, arată sursa citată.

"Să deschidem o primă proprietate Handwritten în Bucureşti este o mare realizare pentru Accor, deoarece ne consolidează obiectivul de a remodela peisajul ospitalităţii în capitala României. Călătorii de afaceri şi de leisure de astăzi caută experienţe unice şi autentice. De aceea, venim în sprijinul proprietarilor de hoteluri independente şi de tip boutique şi îi ajutăm cu bucurie să proiecteze proprietăţi personalizate, să creeze pentru acestea identităţi distinctive şi să le conecteze cu publicul internaţional vast al Accor, pentru a le spori vizibilitatea şi a le creşte veniturile.", afirmăCătălina Toma - Development Director of Accor Premium, Midscale&EconomyBrands.

"Suntem bucuroşi să facem echipă cu Accor, lider mondial în domeniul ospitalităţii. Acest parteneriat ne oferă, ca investitori locali, acces la know-how-ul lor, la cele mai recente tendinţe din industrie, la canalele de marketing şi distribuţie şi la oportunitatea de a remodela proprietatea noastră sub unul dintre cele mai noi, mai prestigioase şi mai autentice branduri Accor - HandwrittenCollection. Să conferim hotelului nostru, TecadraBucharest Hotel HandwrittenCollection, un spirit nou, se aliniază cu misiunea noastră de a rămâne un punct de referinţă pentru călătorii de afaceri şi de leisure care caută o destinaţie premium în nordul Bucureştiului.", a precizat Tudor Cobalas, reprezentant al TECADRA HOTELS S.R.L.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb