Accor lansează Handwritten Collection - un portofoliu global de hoteluri

G.D.
Companii / 20 ianuarie 2023

Accor lansează Handwritten Collection - un portofoliu global de hoteluri

Accor a anunţat o completare nouă şi interesantă a reţelei de neegalat de branduri a Grupului: Handwritten Collection, un portofoliu global de hoteluri fermecătoare personalizate care oferă o experienţă de ospitalitate intimă şi elegantă, conform unui comunicat remis redacţiei. Accor se află deja în discuţii pentru deschiderea a peste 110 hoteluri Handwritten la nivel global, totalizând peste 11.500 de camere, şi numără, până în prezent, 12 contracte semnate, dintre care cinci proprietăţi urmează să debuteze pe parcursul primului trimestru al anului 2023.

Potrivit sursei citate, printre proprietăţile Handwritten Collection care se vor deschide în următoarele câteva luni se numără Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection din Shanghai, China; Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection din Saint Gervais, Franţa; Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection din Perth, Australia; Hotel Morris, Handwritten Collection din Sydney, Australia; şi Le Splendid Hotel Lac d'Annecy, Handwritten Collection din Annecy, Franţa. Alte proprietăţi se vor deschide în restul anului şi ulterior, inclusiv Hotel Les Capitouls Toulouse Centre, Franţa; Oru Hub Hotel, Handwritten Collection din Tallinn, Estonia; Square Lodge Hotel La Roche sur Yon, Handwritten Collection din La Roche-sur-Yon, Franţa; Sunrise Premium Resort, Handwritten Collection din Hoi An, Vietnam; Paris Montmartre Sacre Coeur, Handwritten Collection din Paris, Franţa, precum şi proprietăţi în Bucureşti, România şi Madrid, Spania. Se preconizează că portofoliul Handwritten Collection va ajunge la peste 250 de hoteluri până în 2030.

"Handwritten Collection îmbogăţeşte oferta Accor pe segmentul "brandurilor de colecţie" cu o selecţie curatoriată de hoteluri care prezintă concepte fermecătoare şi unice. Obiectivul nostru, dincolo de oferirea unei experienţe cu adevărat autentice pentru oaspeţi, este de a sprijini numărul tot mai mare de proprietari de hoteluri independente şi de tip boutique care doresc să îşi sporească vizibilitatea globală, să se conecteze cu mai multe categorii de public şi să îşi crească veniturile fără a-şi pierde identitatea", a declarat Alex Schellenberger, Chief Marketing Officer, Premium, Midscale, Economy Brands, Accor. "Hotelurile pe care le vom prezenta în Handwritten Collection sunt cele căutate de călătorii care apreciază experienţele de călătorie emoţionante şi o schimbare de la ospitalitatea tradiţională, precum şi de hotelierii care preţuiesc personalitatea unică a proprietăţilor lor, dorind în acelaşi timp să beneficieze de avantajele pe care le oferă un partener global de top."

Prin crearea Handwritten Collection, Accor îşi extinde portofoliul de mărci inegalabile şi oferta de hoteluri de categorie medie şi vizează să reproducă succesul pe care l-a obţinut cu celelalte mărci de colecţie ale grupului în alte segmente. Printre acestea se numără MGallery Hotel Collection, un portofoliu cu istorie în segmentul de branduri de lux superior, care numără în prezent peste 100 de hoteluri de tip boutique în întreaga lume şi Emblems Collection, primul brand de colecţie de lux al Accor, o selecţie atent curatoriată de hoteluri distincte care sunt emblematice pentru destinaţia, designerul sau locul lor în istorie. Cu o abordare personalizată similară, Handwritten Collection va reuni hoteluri cu personalităţi individuale, ce reflectă în mod intim caracterul şi căldura oamenilor care le iubesc şi le îngrijesc. Asemenea unui bilet scris de mână, atingerile individuale ale fiecărei gazde vor fi întâlnite subtil în anumite momente pe parcursul călătoriei oaspeţilor. De la o primire călduroasă care se transformă în conversaţie, la bunătăţi proaspăt coapte care transformă clipele oaspeţilor în amintiri, nu vor exista două hoteluri sau sejururi la fel.

Handwritten Collection oferă o varietate de hoteluri care sunt atât de distincte, încât este ca şi cum fiecare hotelier local ar invita oaspeţii în casele lor fermecătoare şi elegante. Experienţa oaspeţilor de la Handwritten Collection dă viaţă spiritului gazdei: gusturile, pasiunile şi micile ciudăţenii ale personalităţii lor. Fiecare hotelier local oferă o prezenţă fermecătoare care îşi ţese caracterul şi personalitatea în ţesătura hotelului lor, implicându-i pe oaspeţi cu înţelepciune locală şi conversaţii încântătoare, aducând o energie personalizată experienţei oaspeţilor.

"Modul în care gazdele interacţionează cu oaspeţii este atent gândit şi dă viaţă pasiunilor personale ale acestora", a adăugat Caroline Benard, Global SVP Economy & Midscale Brands, Accor. "Fie că este vorba de un cadru social sau de intimitatea camerei unui oaspete, vor exista momente de povestire şi implicare care creează o conexiune autentică. Această relaţie între gazdă şi oaspete contribuie la o experienţă de şedere mai semnificativă şi mai memorabilă."

Handwritten Collection este, de asemenea, concepută cu gândul la nevoile proprietarilor de hoteluri independente. Cu o rată de conversie actuală de 80%, cea mai mare parte a proprietăţilor care se vor alătura Handwritten Collection vor fi proiecte de conversie mai degrabă decât construcţii noi, ceea ce implică un proces de tranziţie şi de consolidare mai simplu şi un model de creştere şi dezvoltare mai sustenabil. Standardele brandului sunt concepute pentru a fi flexibile, uşoare şi uşor de atins. În plus, Handwritten Collection oferă un ROI direct şi oportunitatea ca proprietarii să maximizeze veniturile cu acces imediat la puterea şi amploarea platformelor de vânzări, distribuţie şi fidelizare ale Accor, beneficiind în acelaşi timp de capacităţile de mediu, sociale şi de guvernanţă (ESG) ale Grupului.

"În 2022, Accor a semnat în medie la nivel global mai mult de un hotel pe zi şi a deschis aproape un hotel pe zi. Ne propunem să continuăm această creştere prin anticiparea nevoilor oaspeţilor noştri şi alinierea la criteriile de investiţii ale partenerilor şi proprietarilor noştri. Hotelurile independente caută din ce în ce mai mult să beneficieze de forţa platformei puternice de vânzări, distribuţie şi fidelizare a Accor pentru a-şi creşte veniturile şi a-i ajuta să îşi optimizeze costurile, păstrându-şi în acelaşi timp personalitatea proprie şi oferind un produs, servicii şi experienţe de înaltă calitate. Handwritten Collection le oferă o soluţie ideală, oferind opţiunea unui contract de franciză şi un nivel de investiţie flexibil şi eficient din punct de vedere al costurilor. Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm în colaborare cu proprietarii şi partenerii şi să primim alte hoteluri din întreaga lume în această colecţie excepţională. Cu peste 110 proprietăţi şi 11.500 de camere în negocieri pentru a deveni parte a Handwritten Collection, inclusiv 12 hoteluri semnate deja, ne propunem să avem peste 250 de proprietăţi până în 2030." a declarat Camil Yazbeck, Global Chief Development Officer, Premium, Midscale, Economy, Accor.

Proprietăţi remarcabile ale Handwritten Collection:

Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection, Shanghai, China Deschidere 19 ianuarie 2023

Aproape de Parcul Naţional Sheshan, Hotelul Shanghai Sheshan Oriental are peste 124.000 de metri pătraţi de grădini amenajate, inclusiv o piscină în aer liber pe plajă, pentru o experienţă unică în cadrul unui complex urban. Deschis ca primul hotel Handwritten Collection, proprietatea oferă o echipă de servicii dedicată pentru a organiza şi gestiona pauzele de ceai şi pentru a crea experienţe culinare personalizate pentru oaspeţi, subliniază sursa citată.

Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection, Saint Gervais, France

Deschidere 19 ianuarie 2023

Conceput ca o casă de vacanţă elegantă şi artistică, Le Saint Gervais Hotel & Spa combină spiritul mişcării art nouveau cu gusturile contemporane, aducând la viaţă frumuseţea unei case istorice. De asemenea, cultura otomană va prinde viaţă în întreaga experienţă a oaspeţilor prin elemente precum un spaţiu de bibliotecă, cafea turcească şi infuzii de ceaiuri din plante disponibile în spa.

Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection, Perth, Australia

Deschidere februarie 2023

Situat pe malul râului Swan, lângă Kings Park şi la doar câteva minute de districtul central de afaceri din Perth, Wonil Hotel oferă un cadru modern şi elegant. Oaspeţii se vor bucura de acest punct de pornire elegant de unde vor putea explora un oraş vibrant, cunoscut pentru soarele său nesfârşit şi plajele sale imaculate.

Hotel Morris, Handwritten Collection, Sydney, Australia

Deschidere februarie 2023

Situat într-o clădire impresionantă în stil renascentist italian, Hotelul Morris, cu 82 de paturi, se redeschide ca parte a Handwritten Collection după o restaurare majoră, împletind eleganţa europeană cu caracterul australian şi onorând rădăcinile sale istorice.

Le Splendid Hotel Lac d'Annecy, Handwritten Collection, Annecy, France

Deschidere aprilie 2023

Situat aproape de centrul oraşului şi de lacul Annecy, Hotelul Splendid oferă caracteristici Art Deco unice, cu o notă de modernitate a anilor 1950 în arhitectura sa. Decorul hotelului, realizat de renumitul designer Thierry D'Istria, este completat de o selecţie de lucrări de artă eclectică, sculpturi şi piese de epocă.

Hotel Les Capitouls Toulouse Centre, Handwritten Collection, Toulouse, France

Deschidere mai 2023

În inima centrului istoric al oraşului, pe cel mai frumos bulevard, Hotelul Les Capitouls Toulouse Center îi invită pe oaspeţi să descopere atmosfera sa fermecătoare şi caldă. Construit iniţial ca un conac istoric privat, acest hotel combină în mod elegant farmecul bolţilor de cărămidă din Toulouse cu confortul modern şi noile elemente de design durabil.

Oru Hub Hotel, Handwritten Collection, Tallinn, Estonia

Deschidere mai 2023

Situat în centrul oraşului Tallinn, în centrul istoric vechi şi la o scurtă plimbare cu maşina până la coastă, Hotelul Oru Hub are facilităţi de yoga şi un salon de ceai. După 2 ani de renovări majore, hotelul va lansa o nouă experienţă pentru oaspeţi, un concept care combină petrecerea timpului liber, munca şi mâncarea într-un mod unic.

Paris Montmartre Sacre Coeur, Handwritten Collection, Paris, France

Deschidere priăvară 2024

Cu o faţadă tipică pariziană şi camere intime şi confortabile, Paris Montmarte Sacre Coeur este situat la câteva minute de mers pe jos de bazilica Sacre-Coeur şi de străzile pietruite ale frumosului cartier Montmartre. Hotelul va servi drept bază ideală pentru a explora capitala Franţei şi tot ceea ce are de oferit.

Cu un plan de a creşte colecţia la 250 de proprietăţi până în 2030, Accor este în căutare activă de noi proprietăţi care să facă parte din Handwritten Collection în destinaţii turistice populare din întreaga lume, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb