Acţionarii Electrica au respins salariile membrilor din Consiliul de Administraţie

Alexandru Costea
Piaţa de Capital #Energie / 10 iulie 2015

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Electrica SA, desfăşurată ieri, a aprobat planul anual de investiţii consolidat la nivelul Grupului Electrica (CAPEX) aferent exerciţiului financiar 2015, însă nu a fost aprobată propunerea făcută de consultanţi în ceea ce priveşte remuneraţia membrilor Consiliului de Administraţie al Electrica, arată un comunicat al societăţii, remis azi redacţiei.

Referitor la remuneraţia membrilor Consiliului de Administraţie al Electrica, acţionarii au solicitat amânarea discuţiilor pentru următoarea AGA.

Planul anual de investiţii este de 859,68 milioane lei şi a fost întocmit ţinând cont de strategia de investiţii asumată prin Prospectul de Ofertă din Oferta Publică Iniţială.

În cadrul Adunării a fost prezentat planul strategic al Consiliului de Administraţie al Electrica pentru perioada 2015-2018, obiectivele prioritare fiind creşterea valorii pe termen lung pentru acţionari, potrivit sursei citate.

Au fost aprobate limitele generale ale remuneraţiei directorilor care au contract de mandat cu Electrica, precum şi a altor categorii de personal. Limitele generale propuse sunt aliniate la media câştigurilor din companiile similare din sectorul energetic din România.

"Membrii Consiliului de Administraţie, împreună cu managementul Electrica SA, consideră că aprobarea Planului Anual de Investiţii pentru anul 2015 şi a remuneraţiei directorilor executivi (numiţi prin mandat de CA) sunt factori cheie care vor consolida evoluţia pozitivă a Electrica, contribuind la atingerea obiectivelor sale strategice. Acordul acţionarilor cu privire la strategia propusă de Consiliul de Administraţie şi de managementul Electrica constituie încă un pas important în procesul deja început de implementare a unui sistem de creştere a performanţelor, inclusiv prin optimizarea structurii organizaţionale a companiei", arată comunicatul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Misule, Ursache si toata sleahta/camarila voastra din amonte si aval, sa crapati si voi si toate familiile voastre care ati avut de-a face cu regulamentul 17 si legea 151. Ati inchis ochii la toate magariile facut de majoritari. F...-va necuratu' sa va f..., latrinelor umane ce sunteti! Sa manc coliva voua si majoritarilor care au dat spaga sau la care, pur si simplu sau la comanda politica, ati inchis ochii. Si voi, parlamentari, care ati avut de-a face cu legea respectiva, in frunte cu cetateanul Viorel Stefan, sa nu apucati sa va bucurati nici de copiii vostri, nici de amantele voastre, nici de pensiile nesimtite pe care vi le-ati votat!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9741
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4986
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3071
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8889
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.0585

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb