Acţionarii "Vel Pitar" care nu doresc divizarea vor primi 1,88 lei/acţiune

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 30 ianuarie 2007

Acţionarii "Vel Pitar" care nu doresc divizarea vor primi 1,88 lei/acţiune

Acţionarii Vel Pitar SA care nu sunt de acord cu divizarea societăţii pot ieşi din societate, iar valoarea plătită la retragere este de 1,88 lei pe acţiune, a anunţat, ieri, un comunicat al Vel Pitar SA, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB). "Acţionarii care nu sunt de acord cu divizarea societăţii au posibilitatea de a se retrage din societate, prin depunerea la sediul acesteia a unei declaraţii de retragere, până cel târziu în cea de-a şaisprezecea zi lucrătoare de la data de 25 ianuarie 2007, data publicării în Monitorul Oficial a proiectului de divizare a societăţii", se spune în comunicatul Vel Pitar, citat de NewsIn.

Valoarea de retragere pentru o acţiune Vel Pitar SA, calculată de către SC Elf Expert SRL, ca medie aritmetică între valorile determinate prin trei metode, este de 1,88 lei/acţiune, potrivit comunicatului. Grupul Vel Pitar a obţinut un profit net de 2,919 milioane lei (829.262 euro) în primele nouă luni din 2006, la o cifră de afaceri de 185,011 milioane lei (peste 52 milioane euro), potrivit rezultatelor financiare comunicate la Bursa de Valori Bucureşti.

Compania a încheiat anul 2005 cu o cifră de afaceri de 228,82 milioane lei şi un profit net de 4,473 milioane lei. Acţionarii companiei deciseseră, la 10 martie, retragerea acţiunilor companiei de la tranzacţionare şi stabiliseră un preţ de 1,7247 de lei pentru acţionarii care ar fi dorit să se retragă din acţionariatul societăţii în urma delis­tării.

Acţionarul majoritar al Grupului Vel Pitar este compania Broadhurst Investments, care deţine 80,43% din capitalul social. Acţiunile companiei se tranzacţionează la categoria a doua a Bursei de Valori Bucureşti din octombrie 1997. Capitalul social al producătorului de panificaţie din Râmnicu Vâlcea este de 7,045 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb