Adrian Năstase spune că, prin demisia lui, PSD a reuşit să facă ceea ce nu a realizat puterea

Ziarul BURSA #Politică / 17 martie 2006

Preşedintele demisionar al Camerei Deputaţilor, Adrian Năstase, a afirmat, ieri, la Palatul Parlamentului, că, prin demisia lui din funcţie, Partidul Social Democrat (PSD) a reuşit să facă ceea ce puterea nu a reuşit anul trecut. Într-o declaraţie acordată presei, Năstase a spus că, pentru o perioadă lungă de timp, PSD a reuşit să păstreze şefia Parlamentului împotriva intenţiei celor de la putere care au încercat să schimbe situaţia.

În ceea ce priveşte votul exprimat de liderii filialelor judeţene PSD în cazul său - de retragere a sprijinului politic, Adrian Năstase şi-a exprimat dezamăgirea faţă de rezultatul înregistrat, arătînd însă că s-a ajuns la o formulă care nu era aceea de a căuta un pachet de măsuri pentru stoparea scăderii de credibilitate a partidului, ci "o miză, pentru unii, cu caracter personal".

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Adrian Năstase, a declarat ieri că este "greu de spus" dacă PSD îşi va putea păstra această funcţie parlamentară. Adrian Năstase a afirmat că vor fi trei propuneri pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor - din partea PSD, a Alianţei DA şi a PC.

El consideră că aceste trei propuneri vor fi făcute în cazul în care nu se vor purta noi negocieri la nivel de partide în timpul weekend-ului. Potrivit lui Năstase, în aceste condiţii voturile PC vor conta, în final.

Valer Dorneanu, candidatul PSD pentru şefia Camerei Deputaţilor

Deputatul Valer Dorneanu a fost desemnat candidatul Partidului Social Democrat pentru preşedinţia Camerei Deputaţilor, a anunţat ieri, la finalul şedinţei grupului parlamentar, preşedintele formaţiunii, Mircea Geoană. Propunerea grupului PSD trebuie validată de Biroul Permanent. Mircea Geoană a reafirmat importanţa funcţiei de preşedinte al Camerei Inferioare a Parlamentului pe care PSD a cîştigat-o prin voturile a milioane de români. Preşedintele PSD a menţionat că Valer Dorneanu a fost singura propunere, situaţie în care nu s-a procedat la vot.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb