ADVERTORIAL ANUNŢ privind Oferta Publică de Cumpărare a acţiunilor emise de SIF BANAT-CRIŞANA S.A. la preţul de 2,30 RON/acţiune aprobată prin Decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară ("ASF") nr. 1202 din 23.08.2017

Piaţa de Capital / 25 august 2017

Emitent: SIF BANAT-CRIŞANA S.A societate înfiinţată şi care funcţionează în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Calea Victoriei 35A, Arad 310158, România, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J02/1898/1992, Cod Unic de Înregistrare 2761040 (denumită în continuare "Emitent").

Domeniul principal de activitate al Emitentului îl constituie Cod CAEN 64 - Intermedieri financiare cu excepţia activităţilor de asigurări şi ale fondurilor de pensii, iar obiectul principal de activitate îl constituie Cod CAEN 6499 - Alte intermedieri financiare n.c.a.

Ofertant: SIF BANAT-CRISANA S.A societate înfiinţată şi care funcţionează în conformitate cu legile din România, cu sediul social în Calea Victoriei 35A, Arad 310158, România, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J02/1898/1992, Cod Unic de Înregistrare 2761040 (denumită în continuare "Ofertant").

Domeniul principal de activitate al Emitentului îl constituie Cod CAEN 64 - Intermedieri financiare cu excepţia activităţilor de asigurări şi ale fondurilor de pensii, iar obiectul principal de activitate il constituie Cod CAEN 6499 - Alte intermedieri financiare n.c.a..

Obiectivul investiţional al Ofertantului îl reprezintă efectuarea de investiţii financiare, gestionarea portofoliului de investiţii şi exercitarea tuturor drepturilor asociate instrumentelor în care se investeşte în vederea maximizării valorii propriilor acţiuni. Administratorul Ofertantului este Consiliul de Administraţie format din patru membri numiţi pentru o perioadă de patru ani. În legătură cu acţiunile emise de SIF Banat-Crişana S.A., Ofertantul deţine în mod direct un număr de 30.849.268 acţiuni, persoanele cu care acesta acţionează în mod concertat deţin un număr de 215.255 acţiuni ale Emitentului.

Oferta: Ofertantul intenţionează să achiziţioneze prin ofertă publică un număr de maxim 20.000.000 acţiuni emise de Emitent, plătite integral, care nu se află în proprietatea Ofertantului ("Oferta Publică"), ce reprezintă 3,6439 % din capitalul social înregistrat la registrul comerţului.

Oferta Publică se adresează tuturor persoanelor fizice şi juridice care deţin pe perioada ofertei acţiuni emise de Emitent.

Achiziţia de acţiuni de către Ofertant în cadrul Ofertei Publice face parte din programul de răscumpărare aprobat prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Ofertantului nr. 2 din 11 octombrie 2016, publicată în Monitorul Oficial al României Partea IV, nr. 3783 din 24 octombrie 2016, în vederea reducerii capitalului social.

Intermediar: Swiss Capital S.A. cu sediul în Bucureşti, Bd. Dacia, nr. 20, Clădirea Romana Offices, Et. 4, Sector 1, cod poştal 010412, Bucureşti, România, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/4107/1996, cod unic de înregistrare 8450590, înregistrată în Registrul ASF sub nr. Nr. Registru PJR01SSIF/ (denumit în continuare "Intermediar").

Perioada de derulare a Ofertei Publice: Oferta Publică este valabilă pe o perioadă de 15 (cincisprezece) zile lucrătoare, între data de 30.08.2017 şi 19.09.2017 şi va fi lansată după publicarea acestui Anunţ în cel puţin un ziar tipărit sau online, de informare generală sau financiară de răspândire naţională. Ofertantul declară că a întocmit un Document de Ofertă în conformitate cu reglementările aplicabile şi că acesta va fi disponibil de la data publicării prezentului Anunţ pe toată perioada de derulare a Ofertei Publice, după cum urmează: pe suport de hârtie, în timpul orelor normale de lucru, la sediul Intermediarului din Bucureşti, Bd. Dacia, nr. 20, Clădirea Romana Offices, Et. 4, Sector 1, cod poştal 010412, România, fax 021.408.42.00 şi la sediul Ofertantului, în Calea Victoriei 35A, Arad 310158, România şi al sucursalei Ofertantului, în Calea Floreasca, nr, 175, etajul 7, camera A1, sector 1, cod poştal 014459, Bucureşti, România şi pe pagina de internet a Bursei de Valori Bucureşti (www.bvb.ro) şi a Emitentului (www.sif1.ro).

Modalităţile şi locurile de subscriere: Acţionarii pot accepta Oferta Publică prin completarea şi semnarea, înainte de expirarea perioadei de derulare a Ofertei Publice, a formularului de subscriere, în formatul ce va fi făcut disponibil Acţionarilor interesaţi de către intermediarii autorizaţi, şi prin depunerea tuturor documentelor necesare în conformitate cu prevederile Documentului de Ofertă, la sediul Swiss Capital SA din Bucureşti, Bd Dacia, Nr 20, Clădirea Romana Offices, Et. 4, sector 1, sau la sediul intermediarilor autorizaţi de către ASF, care au semnat şi transmis Intermediarului Ofertei scrisoarea de angajament privind respectarea condiţiilor de derulare a Ofertei Publice. Oferta Publică se va desfăşura cu folosirea exclusivă a sistemelor Bursei de Valori Bucureşti.

Program cu publicul pentru subscrieri: de Luni până Vineri în programul normal de lucru, 09.00-17.00, al Intermediarului sau al intermediarilor autorizaţi de către ASF care au semnat şi transmis către Intermediarul Ofertei scrisoarea de angajament privind respectarea condiţiilor de derulare a Ofertei Publice. În ultima zi a perioadei Ofertei Publice, programul de primire a formularelor de subscriere va fi până la ora 12.00.

Viza de aprobare aplicată pe documentul de ofertă nu are valoare de garanţie şi nici nu reprezintă o altă formă de apreciere a Autorităţii de Supraveghere Financiară cu privire la oportunitatea, avantajele sau dezavantajele, profitul ori riscurile pe care le-ar putea prezenta tranzacţiile de încheiat prin acceptarea acestei Oferte Publice obiect al acestei decizii de aprobare; decizia de aprobare certifică numai conformitatea documentului de ofertă în privinta exigentelor legii şi ale normelor adoptate în aplicarea Ofertei Publice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb