ADVERTORIAL Concept store - Prenatal, acum şi în ParkLake

Companii / 20 noiembrie 2016

Concept store - Prenatal, acum şi în ParkLake

Magazinele de tipul "punct de destinaţie finală" nu sunt foarte răspândite în Bucureşti, aşa că atunci când gaseşti unul exact la momentul potrivit, este greu să îl mai uiţi. Unul dintre aceste momente oportune în care este avantajos să descoperi un concept store este atunci când aştepţi un copil.

Magazinele de genul acesta sunt cele mai comode atunci când ai nevoie să amenajezi un spaţiu pentru viitorul membru al familiei, sau pur şi simplu să îi asiguri confortul şi toate articolele de care are nevoie - iar un copil, ştie toata lumea, necesită multă atenţie.

Prenatal funcţionează ca şi concept deja de peste 50 de ani şi ştie să aibă grijă ca într-un singur loc, părinţii să găsească toate cele necesare, fără să fie nevoie să apeleze la destinaţii diferite şi drumuri multiple. Deserveşte cu succes nevoile speciale atât ale viitoarelor, cat şi ale proaspetelor mame, comercializând în acelaşi timp produse şi pentru micuţii cu vârste de până la 8 ani. Pune la dispoziţie o gamă variată de articole de îmbracăminte şi încalţăminte, cu piese adaptate la caracteristicile fizionomice ale unei femei însărcinate şi ale copiilor, în diferite stadii ale evoluţiei. Mai mult decât atât, Prenatal comercializează produse pentru îngrijire şi sigurantă, produse funcţionale şi moderne, într-o diversitate mare, de la obiecte de mobilier, la cărucioare, la jucării.

Poţi găsi brandul Prenatal în Complexul Comercial Feeria din Băneasa, unde a sărbătorit recent 8 ani de existenţă, iar mai nou şi in Complexul Comercial ParkLake din Sectorul 3. Mixul reuşit de parteneri, precum Avent (Phillips), Cam, Injusa, Sterntaler şi alte branduri internaţionale asigură o gamă mare de produse, la standardele cele mai înalte de calitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb