ADVERTORIAL Grupul de firme Rovent oferă servicii complete de întreţinere clădiri

Ziarul BURSA #Companii / 19 mai 2016

Grupul de firme Rovent oferă servicii complete de întreţinere clădiri

Rovent este una dintre cele mai bine cotate companii de pe piaţa serviciilor complete de întreţinere clădiri din Bucureşti. Una dintre firmele din grupul Rovent este DR. HOTE.

DR. HOTE este o firmă specializată în domeniul curăţării hotelor industriale.

De ce să alegeţi DR. HOTE?

DR. HOTE este o firmă care oferă servicii complete de curăţare a întreg sistemului de exhaustare. Personalul acreditat garantează eficienţa lucrărilor de curăţare pentru fiecare sistem.

Care sunt serviciile oferite de către această firmă?

Firma DR. HOTE oferă servicii de:

- curăţare şi degresare hote

- curăţare şi degresare tubulaturi

- curăţare şi degresare ventilator

- curăţare coş de fum

- curăţarea şi igienizarea suprafeţelor din bucătăriile restaurantelor şi cantinelor

- curăţarea şi igienizarea zonei unde se debarasează gunoiul

Toate aceste servicii sunt posibile şi datorită echipamentului ultra modern pe care echipa îl deţine. Câteva dintre aparatele cu care aceştia operează sunt:

- sisteme speciale de dozare a detergenţilor în interiorul tubulaturii

- sisteme de colectare a apei reziduale

- camere endoscopice, sonometre, aparate de măsurat cu ajutorul laserului, anemometru

- duze, raclete magnetice

- curăţitoare cu presiune apă rece/ apă caldă

- maşini de curăţat cu gheaţă carbonică

- sisteme de curăţare cu ultrasunete etc.

O altă firmă componentă a grupului Rovent este Sablam-TOT. Firma Sablăm-TOT oferă servicii de sablare şi curăţenie industrială. Compania se află în Top 10 furnizori, având o reputaţie pentru servicii inovatoare, de calitate şi economice. Fiecare serviciu oferit este realizat de către cei mai buni oameni cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră.

Ce fel de servicii oferă Sablăm-TOT?

Gama de servicii de curăţenie industrială pe care Sablăm-TOT o oferă este destul de largă:

1. Sablare cu gheaţă carbonică: o metodă extrem de sigură, precisă şi deloc toxică. Această operaţiune de curăţare foloseşte gheaţa carbonică (CO2 la temperaturi foarte joase) pentru a îndepărta straturi de depuneri foarte greu de îndepărtat de pe orice tip de suprafaţă. Gheaţa carbonică nu atacă suprafeţele şi este 100% ecologică, acest lucru o face ideală pentru curăţarea în orice fel de domeniu, de la domeniul alimentar până la construcţii.

2. Sablarea cu Sodă (sablarea cu bicarbonat de sodiu): este o operaţiune de curăţare ce utilizează bicarbonatul de sodiu pentru a îndepărta depunerile de pe suprafeţele delicate. Acest procedeu este utilizat în special pentru restaurarea şi eliminarea impurităţilor de pe toate suprafeţele delicate. La fel ca şi sablarea cu gheaţă carbonică, sablarea cu sodă este o metodă non-toxică, necorozivă şi care nu lasă resturi abrazive. Bicarbonatul de sodiu este solubil în apă.

Este o operaţiune ideală pentru a restaura piese auto, ziduri, instalaţii industriale, curăţarea ambarcaţiunilor, îndepărtarea ruginei a graffiti-ului etc.

3. Sablarea abrazivă (sablarea cu nisip): este o tehnică de curăţare care utilizează nisipul pentru a îndepărta depuneri dificile (rugină, coroziune, vopsea, graffiti etc) de pe suprafaţa unui material. În afară de nisip se mai poate folosi şi piatră ponce, silicon, bile de oţel, nisip de sticlă, sticlă sfărâmată etc.

4. Hidrosablare sau spălări grele (curăţarea cu apă): această tehnică utilizează apă sub presiune pentru a curăţa diverse suprafeţe. Este o tehnică extrem de eficientă, deoarece cu ajutorul ei pot fi curăţate în acelaşi timp atât suprafeţe interne cât şi externe.

5. Curăţare cu abur uscat: este o metodă de curăţare şi de dezinfectare a suprafeţelor. Nu se utilizează solvenţi chimici, aburul uscat este ecologic şi garantează o curăţare profundă.

Aburul nu uscat nu are în componenţă sa apă în stare lichidă.

Cea de-a treia companie din grupul Rovent este Servicii-Ignifugare. Servicii-Ignifugare este o firmă specializată în lucrări de ignifugare şi de tratare a lemnului. Echipa Servicii-Ignifugare este formată din profesionişti, care, de-a lungul timpului au reuşit să mulţumească sute de clienţi. Alte dovezi ale calităţii serviciilor oferite de către ei sunt rapoartele pozitive din partea I.G.S.U. şi rapoartele de încercare de la laboratoarele independente.

Pentru a beneficia de siguranţa şi confortul unei case din lemn, ignifugarea este o măsură obligatorie.

Servicii-Ignifugare se ocupă de servicii ca:

1. Ignifugarea lemnului: lemnul este un material organic, şi are caracter inflamabil. Pentru a evita o tragedie este indicat să se apeleze la tratamentele de ignifugare. Prin ignifugare, lemnul este tratat cu o serie de substanţe inhibatoare de flacără, care formează o barieră împotriva focului. Deşi ignifugarea nu conferă imunitate lemnului, materialul tratat se va aprinde şi va arde lent, iar focul nu se va extinde, va rămâne izolat la focarul iniţial.

2. Tratament lemn: tratamentul lemnului este o metodă de curăţare şi protejare a lemnului, prin aplicarea unor substanţe speciale care combat şi ţin la distanţă dăunătorii specifici ai lemnului (carii, mucegai).

3. Ignifugări şarpante: ignifugarea şarpantelor este operaţiunea de ignifugare a scheletului pe care este construit acoperişul unei case. De regulă, acest schelet este realizat din lemn, lemnul fiind un material care trebuie ignifugat obligatoriu.

4. Ignifugare Materialelor Combustibile: ignifugarea, tratarea cu substanţe inhibatoare de flacără a materialelor care se aprind, ard şi se degradează sub acţiunea temperaturilor înalte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb