ADVERTORIAL Politica de retur a cumpărăturilor din magazinele pentru copii

Companii / 21 ianuarie 2017

Shoppingul online de pe site-urile pentru copii este o modalitate rapidă şi uşoară de a achizitiona îmbrăcăminte şi încalţăminte pentru noul semestru şcolar, pentru activităţile sportive, sau chiar pentru a pune sub brad de Sărbători.

Chiar dacă încerci pentru prima dată un brand sau un site nou, un lucru este sigur, dacă ai cea mai mică insatiafacţie, ai dreptul prin lege să primeşti banii înapoi, sau să îţi fie înlocuite produsele.

În acelaşi timp, dezvoltarea tuturor complexelor comerciale şi a mall-urilor, a generat tot mai mult trafic şi tot mai multe cumpărături în rândul magazinelor.

Aş vrea să atrag atenţia asupra diferenţei dintre cele două tipuri de a cumpara ceva pentru cei mici, dar şi politica de retur în cele doua situaţii.

Fie că vorbim despre o rochiţa pentru serbare, sau o pereche nouă de încălţări pentru iarnă, atunci când se plasează o comandă online, comerciantul oferă garanţia returului pentru că nu are posibilitatea de a prezenta toate caracteristicile produsului respectiv. Deşi siteurile se străduiesc să includă cât mai multe detalii, faptul că nu se poate vedea direct sau atinge un material, de exemplu, poate crea confuzie pentru unii cumpărători (puteţi vedea o prezentare corectă de produs pe www.contessinaboutique.ro, unde se regăsesc măsurile asociate vârstelor, materialele, culorile, dar şi alte detalii).

Pentru cumpărăturile direct din magazin în schimb, situaţia este diferită. Un părinte poate achiziţiona un articol în cunoştinţă de cauză, după ce l-a evaluat deja, după ce aceasta a fost probat eventual. Caz în care retailerii nu mai sunt obligaţi să schimbe sau să primească înapoi un produs.

Aşadar e bine să acordaţi puţină atenţie atunci când alegeţi să cumpăraţi direct din magazine, urmăriţi politica de retur afişată la casa, sau dacă aveţi nelămuriri pur şi simplu întrebaţi consultanţii de vânzări.

Recomandăm de asemenea să verificaţi dacă pentru produsele achiziţionate se acordă garanţie. Lanţul Primigi, cunoscut pentru articole de calitate pentru copii, oferă garanţie la încălţăminte. La fel şi lanţul Prenatal, pentru articole de puericultură precum cărucioare sau scaune pentru maşină.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb