ADVERTORIAL Race For The Cure: Echipa Superbet a reuşit să strângă cea mai mare sumă pentru femeile defavorizate care nu-şi permit anumite analize medicale

Media-Advertising / 9 octombrie 2020

Race For The Cure: Echipa Superbet a reuşit să strângă cea mai mare sumă pentru femeile defavorizate care nu-şi permit anumite analize medicale

Dintre cele 115 echipe care au participat în cursa digitală caritabilă Race For The Cure,cea mai renumită cursă de informare si de strângere de fonduri pentru cancerul de sân, echipa Superbet a fost cea mai numeroasă şi astfel a reuşit să strângă şi cea mai mare sumă din taxa de participare şi din donaţii. Banii vor fitransformaţi în analize medicale pentru femeile defavorizate, care poate nu au făcut niciodată o mamografie sau un test Papanicolau.

"Vreau să le mulţumesc colegilor mei din echipa Superbet care au pus atât de mult suflet pentru această cauză şi mă bucur să aflu că am fost cea mai numeroasă echipă şi am strâns cei mai mulţi bani. Suntem peste 4.000 de colegi răspândiţi în nouă ţări şi cu siguranţă, anul viitor vom fi şi mai mulţi. a declarant Augusta Dragic, preşedintele Fundaţiei Superbet şi chirurg ca profesie de bază.

Fundaţia Superbet se alătură de anul acesta Fundaţiei Renaşterea, care de 20 de ani ajută în lupta împotriva cancerului la sân, maladie care plasează România pe primul loc între ţările Uniunii Europene în ceea ce priveşte numărului de cazuri, aproximativ 10.000 în fiecare an.

Bilanţul acestui efort de două decenii arată după cum urmează - peste 100.000 de femei au beneficiat de testare gratuită şi de tratamente. Mai exact, 87.000 de investigaţii medicale pentru femeile cu posibilităţi materiale modeste, din mediul urban şi 27.000 de investigaţii medicale pentru femeile din mediul rural, potrivit cifrelor livrate de Fundaţia Renaşterea, co-fondată şi prezidată de Mihaela Geoană.

Fondurile adunate în 2020 şi la care a contribuit şi echipa Superbet vin în contextul pandemiei de COVID-19, una care a mutat focusul societăţii şi a sistemului medical pe lupta împotriva acestui nou coronavirus, afectând româncele care suferă de aceasă boală, fiindcă multe dintre ele s-au văzut neglijate. Totul, pe un fond naţional în care prevenţia e deficitară.

"Vrem să fim parte din eforturile şi luăta împotriva diferitelor tipuri de cancer care afectează femeile şi vom susţine şi alte iniţiative asemănătoare", a mai spus Augusta Dragic în cadrul unei ceremoniiîn care Fundaţia pe care o conduce a primit o diplomă de recunoştinţă pentru implicarea de anul acesta.

Prin Fundaţia Superbet, grupul Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, derulează cu regularitate programe CSR prin care se implică în viaţa comunităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb