Afacerile Mobex au crescut cu peste 7% în primul semestru, la 19,8 milioane lei

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 30 august 2007

Afacerile Mobex au crescut cu peste 7% în primul semestru, la 19,8 milioane lei

Mobex Târgu-Mureş a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 19,8 milioane lei, în creştere cu 7,38% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit raportului financiar al companiei.

"La creşterea cifrei de afaceri şi-a adus o contribuţie semnificativă majorarea veniturilor din vânzarea mărfurilor care au crescut de aproximativ 12 ori comparativ cu perioada de referinţă, de la 1,4 milioane lei la 18,04 milioane lei", se arată în raportul financiar al Mobex, citat de NewsIn.

Producătorul de mobilă din Târgu-Mureş a avut în primele şase luni un profit net de 1,52 milioane lei, mai mare cu 22,4% faţă de cel raportat anul trecut. Veniturile înregistrate de Mobex au crecut până la 25,5 milioane lei, în timp ce cheltuielile s-au cifrat la 23,7 milioane lei.

Mobex SA are un capital social de 42,3 milioa­ne lei, împărţit în 1.695.343 acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei fiecare. Acţionarul principal al societăţii este Popescu Mihail care deţine 51,6% din capitalul social, urmat de SIF Banat-Crişana cu 14,1% şi alţi acţionari.

Anul acesta, Mobex va investi 1,7 milioane lei pentru achiziţia unei linii de finisaj Cefla (330.000 euro), a unei maşini de şlefuit suprafeţe lăcuite (80.000 euro) şi altele.

Mobex SA produce o gamă largă de mobilier din lemn destinat locuinţelor private, hotelurilor şi instituţiilor publice din întreaga lume. Societatea are o experienta vastă în acest domeniu şi este localizată într-o regiune care îi asigură acces direct la materii prime.

Mobex Târgu-Mureş este una din cele mai importante trei firme producătoare de mobilă din România, în termeni de cifră de afaceri, capital social, număr de angajaţi şi volum de export. Produsele Mobex sunt comercializate în ţări precum Italia, Franţa, Germania, Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, Olanda, Marea Britanie, Belgia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb