AFI Europe România a semnat un contract de închiriere cu aSpace Coworking & Services în AFI Park

S.B.
Companii #Construcţii / 23 mai 2023

AFI Europe România a semnat un contract de închiriere cu aSpace Coworking & Services în AFI Park

AFI Europe România anunţă semnarea unui nou contract de închiriere cu aSpace Coworking and Serviced Offices pentru ocuparea unui spaţiu în clădirea AFI Park 1, parte din complexul de birouri AFI Park 1-5, complex care înglobează 70.000 mp GLA şi este situat lângă centrul comercial AFI Cotroceni.

Aceasta este a doua colaborare dintre AFI Europe România şi aSpace Coworking and Serviced Offices, după semnarea unui prim contract de închiriere în toamna anului trecut, pentru spaţiul de 750 mp GLA din clădirea AFI Lakeview, din zona Centru-Nord a oraşului Bucureşti.

"Suntem încântaţi să continuăm parteneriatul cu aSpace Coworking and Serviced Offices şi să le oferim posibilitatea de a se extinde în clădirile noastre. Prin aSpace putem oferi o soluţie avantajoasă şi companiilor care iniţial au nevoie de spaţii mici de birouri şi care, ulterior, se pot dezvolta şi închiria spaţii mari, în aceeaşi proiect. Noile tendinţe legate de modul de desfăşurare a activităţii angajaţilor, precum şi peisajul economic fluctuant au creat o nevoie tot mai mare de flexibilizare a spaţiului de lucru. Venim în întâmpinarea acestei nevoi printr-o nouă direcţie de dezvoltare, care vizează extinderea noastră către soluţii de tip co-working adaptate companiilor în toate proiectele noastre de birouri, atât din Bucureşti, cât şi din ţară", a declarat Emma Toma, director al Diviziei de birouri AFI Europe România.

Noul spaţiu de birouri închiriat de aSpace are o suprafaţă de aproximativ 1.100 de metri pătraţi GLA şi poate include până la 40 de birouri individuale, de diferite dimensiuni.

aSpace este o companie de co-working care oferă servicii de tip flex, mai exact spaţii de birouri private de dimensiuni reduse, cu capacitate între 1 şi 50 persoane, precum şi spaţii de birouri amplasate în open space, sau co-working şi săli de şedinţe şi training.

În acest mod, serviciile aSpace ajută la dezvoltarea companiilor oferindu-le, pe lângă spaţiul clasic de birou, toate facilităţile: de la mobilier, internet şi cafea pentru angajaţi, până la servicii de recepţie, curăţenie, mentenanţă tehnică şi pază. Toate acestea, inclusiv utilităţile, sunt oferite într-un singur preţ, perceput lunar.

"Cererea de spaţii flexibile este într-o creştere accelerată, motiv pentru care ne bucurăm să anunţăm deschiderea, de la 1 august 2023, a unei noi locaţii în AFI Park 1. Această extindere se aliniază cu planul nostru de dezvoltare, mai exact cu obiectivul de a ajunge la 7 locaţii până la finalul acestui an şi la 10 locaţii până la finalul anului viitor. Suntem foarte bucuroşi de succesul pe care îl avem cu spaţiile din AFI Lakeview şi dorim să continuăm în acelaşi ritm dezvoltarea noastră", declară Bogdan Mariniuc, Managing Director aSpace Coworking and Serviced Offices

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb