AFI Palace Cotroceni va avea singurul tren electric din cadrul unui centru comercial

C.P.
Ziarul BURSA #Companii / 14 octombrie 2009

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din România, anunţă semnarea unui nou contract pentru încă un punct de distracţie dedicat atât copiilor, cât şi adulţilor: Mini-Express, singurul tren din cadrul unui centru comercial din România. Investiţia totală se ridică la aproximativ 75.000 euro.

Electric, ecologic si foarte manevrabil, Mini-Express este alimentat de un motor de 48 volţi şi poate funcţiona aproximativ 15-20 de ore, pe baterii. Trenuleţul va circula pe culoarele mall-ului, la parter şi la etaj.

"Suntem bucuroşi să anunţăm stabilirea ultimelor detalii pentru lansarea unei noi atracţii ce va fi disponibilă în cadrul mall-ului - un trenuleţ electric. Prin această nouă oportunitate de distracţie, dorim să ne respectăm promisiunea de a le oferi vizitatorilor noştri momente memorabile la AFI Palace Cotroceni Mega Fun", a declarat Israel Visel, Mall Manager al Mega Fun.

Acest tip de tren este ideal pentru mall-uri, cu amplasare în interiorul sau în jurul acestora, putând transporta aproximativ 24 de copii, dar şi adulţi ce vor să se alăture celor mici într-o scurtă călătorie. Însă aceasta nu este o regulă obligatorie, întrucât conductorul îi va supraveghea pe copii în timpul călătoriei, iar părinţii îi pot aştepta pe aceştia în staţiile prestabilite.

Fiind proiectat special pentru copii, trenuleţul este prevăzut cu toate măsurile necesare de siguranţă.

Locomotiva este dotată cu opţiunea "roţi în mişcare", o imitaţie a roţilor unei locomotive cu aburi, oferind astfel o experienţă cât mai reală copiilor. De asemenea, sistemul audio produce sunetul unui motor cu aburi, acesta variind în funcţie de viteză, acceleraţie şi frânarea trenului.

Urmând să îşi deschidă porţile pe 29 octombrie 2009, Mega Fun este situat la intersecţia dintre Str. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, având o suprafaţă totală de 215.000 mp, suprafaţa închiriabilă reprezentând aproximativ 79.000 mp. Întreaga suprafaţă va fi impărţită în trei zone, oferind un mix de brand-uri pentru dorinţele fiecărui consumator: 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România (3D), o pistă de carting, două cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat într-un centru comercial din România, deschis tot timpul anului, un lac artificial cu bărcuţe electrice pentru copii, un teren de joacă pentru copii, o pistă de role, prima arenă de laser tag din ţară, bowling şi snooker, un spaţiu dedicat expoziţiilor permanente şi un loc unde se poate fuma narghilea.

AFI Cotroceni Park este un proiect care aparţine AFI Europe, unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrală şi de Sud-Est, deţinând în Cehia, Serbia, România, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia şi Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale şi mall-uri, proiecte rezidenţiale de lux, clădiri de birouri sau parcuri logistice. Toate proiectele AFI Europe sunt renumite pentru design-ul lor clasic-elegant şi pentru calitatea construcţiei. În 2009 AFI Europe va deschide în Bucureşti, AFI Palace Cotroceni - cea mai mare investiţie a companiei din Europa şi care va fi în acelaşi timp cel mai mare shopping mall din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb