Agenţii de presă: Marcel Ciolacu spune că nu a discutat cu preşedintele despre problemele fermierilor şi transportatorilor

A.F.
Politică / 26 ianuarie

Agenţii de presă: Marcel Ciolacu spune că nu a discutat cu preşedintele despre problemele fermierilor şi transportatorilor

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat joi, că nu a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis cu privire la problemele fermierilor şi transportatorilor, menţionând că şeful statului nu putea să-i solicite ceva ce era rezolvat deja, conform Agerpres.

Întrebat dacă i-a cerut miercuri preşedintele Iohannis să rezolve rapid problema fermierilor, Ciolacu a răspuns: "Suntem la fake news-uri, n-am avut această discuţie cu preşedintele Iohannis".

"Singurul lucru pe care îl constat şi eu este că marea majoritate a problemelor invocate de către fermieri, dar şi de către transportatori s-au rezolvat şi vom continua să finalizăm tot ceea ce am convenit, cu coridoarele, non UE şi UE, care durează o perioadă mai lungă de timp. Azi am terminat cu rovignetele, cu creditele bancare la agricultori, cu amânarea ratelor. Ce anume să-mi solicite preşedintele, ceva ce am rezolvat deja? Presupun că dacă mi-ar fi solicitat ceva, mi-ar fi solicitat din prima zi de conflict, dar n-am avut acest dialog", a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat ce "aranjamente" are cu preşedintele Klaus Iohannis în vederea alegerilor, Ciolacu a răspuns: "Dumneavoastă aţi face aranjamente cu cineva care îşi încheie mandatul?".

"Dacă dumneavoastră credeţi că eu o să uit vreodată că am fost acuzat total pe nedrept, când era pandemie şi Parlamentul nu se putea reuni, că Ciolacu a vândut Ardealul noaptea, iar mama mea, Dumnezeu să o ierte, m-a întrebat, în cinci minute, în lacrimi: 'mamă, o să te bage la puşcărie pentru înaltă trădare?' Fiind soţie de militar... Credeţi că eu voi uita lucrul acesta? Vă înşelaţi. Cu adevărat, avem o relaţie instituţională şi cred că este corect să fie aşa", a adăugat liderul PSD.

Întrebat şi în legătură cu majorarea bugetului pentru deplasări externe ale şefului statului, Ciolacu a spus că "fiecare om politic, după încheierea mandatului, trebuie să dea o dare de seamă în faţa românilor".

"Preşedintele României - îmi cer scuze, am o relaţie instituţională cu domnul preşedinte, nu l-am votat pe domnul preşedinte niciodată - a fost ales preşedintele României de către români şi va da seama în faţa românilor. A venit o solicitare de la Administraţia Prezidenţială de mărire a acestui buget pentru deplasări externe. Ştiţi foarte bine, conform Constituţiei, acest lucru este conferit preşedintelui, politica externă", a mai afirmat premierul Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Pai ati vandut Ardealul la unguri in pandemie, noaptea ca hotii. Sau vrei sa spui ca l-ati dat gratis?

    Iohannis tace si face, ne-a salvat de dracnea, ne-a salvat Ardealul.  

    1. ...

    Oare,pe presedintele romaniei il mai intereseaza problemele stringete ale romanilor?Idealul sau=mutumirea celor ce l-au promovat si ajutat sa se mentina in functie si care,spera ,il vor recompensa,intru-un fel sau altul,pentru ceea ce a facut din tara asta.

    Mai lasa-ne Ciolacu!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb