AHK România aduce împreună companii şi autorităţi la Expo Real Munchen 2022

G.D.
Companii / 28 septembrie 2022

Târgul Munchen

Târgul Munchen

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează şi anul acesta în perioada 4-6 octombrie standul comun al României la Expo Real Munchen, pentru proiecte imobiliare şi investiţii, conform unui comunicat remis redacţiei. Este o ocazie pentru cele opt companii din domeniul imobiliar şi şase autorităţi locale participante să interacţioneze direct şi eficient cu ceilalţi expozanţi, să găsească viitori parteneri de afaceri, să afle şi să se inspire din tendinţele pieţelor imobiliare, de investiţii şi financiare şi nu în ultimul rând să-şi sporească vizibilitatea. În ultimii cinci ani România a ocupat mereu un loc în topul celor zece expozanţi, depăşind ţări ca Franţa, Spania sau Italia.

Potrivit sursei citate, din standul României cu coordonatele A1.241 fac parte următorii reprezentanţi ai autorităţilor locale în căutare de investitori: Primăria municipiului Galaţi, Maramureş Business Park, Primăria municipiului Reşiţa, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru şi Consiliul Judeţean Suceava.

Co-expozanţii din mediul economic privat, având ca activităţi de bază dezvoltarea de proiecte comerciale, rezidenţiale sau de parcuri industriale, servicii logistice integrate, inclusiv de dezvoltare urbană prin aplicaţii software, construcţii civile şi industriale, consultanţă, sunt: AFI Europe, Alma Consulting, Bucharest Real Estate Club, DeRom Total, REC Partners, Olympian Park SPEEDWELL şi WDP România.

Alături, Primăria municipiului Braşov şi Agenţia Metropolitană Braşov împreună cu partenerii, investitori importanţi din regiune, Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Braşov, Elmas, ARO Palace au propriul stand, Invest in Braşov, cu coordonatele A1.245, subliniază sursa citată.

"AHK Romania organizează standul comun al României din 2012. Am început modest, cu trei-patru expozanţi, dar cu mult entuziasm şi cu visul de a pune România pe harta imobiliară a lumii. A fost o cale lungă, cu mari eforturi şi o mulţime de provocări, dar am reuşit să le depăşim în ultimul moment şi să fim prezenţi. De atunci, expozanţii României au fost autorităţi - dar şi reprezentanţi de top ai sectorului privat, cum ar fi AFI Europe Management, Warehouses de Pauw Romania, Speedwell sau REC IMMPULS", spune Sebastian Metz, Director General al AHK România.

În programul târgului de conferinţe de specialitate, România va fi prezentă cu dezbateri pe temele: "Investiţii în oraşele din România. Unde lucrăm şi cum trăim", în data de 4 octombrie şi "România, hub logistic şi industrial emergent al Regiunii, în data de 5 octombrie ", ambele moderate de Gerhard Rodler, redactor-şef la "Immobilien Magazin" & Editor "Building Times," al editurii Immobilien Magazin GmbH şi Ionuţ Oprea, editor - "Romania's Real Estate Guides - Market Pulse Reports".

La ediţia de anul trecut au fost peste 19.000 de participanţi din 52 de ţări, cu standuri expuse pe o suprafaţă de 54.000 metri pătraţi. Cu o tradiţie de 24 de ani, Târgul Expo Real Munchen a devenit un eveniment consacrat de networking internaţional, locul unde se creionează proiecte de anvergură, investiţii şi finanţări transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanţului de valori din domeniu - de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanţatori, la regiuni economice şi oraşe - transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională.

Pe partea de conferinţe, programul este de asemenea, de top: peste 250 de experţi vor dezbate cu participanţii interesaţi direcţiile spre care se îndreaptă piaţa proprietăţilor, cea de investiţii şi financiară, în contextul provocărilor actuale legate de protejarea climei, crearea de locuinţe accesibile şi politica actuală a ratei dobânzii, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb