Airbus îşi consolidează serviciile de business prin achiziţia Navtech

Ioana Dogaru
Companii / 23 decembrie 2015

Airbus a încheiat un acord pentru a achiziţiona 100% din acţiunile grupului de firme Navtech, un important furnizor mondial de soluţii pentru operaţiunile de zbor. Finalizarea achiziţiei depinde acum de aprobările autorităţilor de reglementare pentru acest tip de tranzacţii, informează un comunicat de presă Airbus, remis redacţiei.

Navtech generează venituri anuale de aproximativ 42 de milioane de dolari şi are peste 250 de angajaţi, având sediul principal în Waterloo, Canada, şi în Hersham şi Cardiff, Ţara Galilor, Marea Britanie, precizează comunicatul.

Fabrice Brégier, Preşedinte şi CEO Airbus a declarat: "Suntem foarte încântaţi să primim Navtech în cadrul companiei noastre, care va contribui cu portofoliul său de soluţii digitale de top şi cu experienţa sa. Această achiziţie este confirmarea strategiei de creştere a digitalizării serviciilor Airbus şi o etapă extrem de importantă în a-i servi pe clienţii noştri actuali şi viitori".

Andrew Snyder, Preşedinte al Navtech şi CEO al celui mai mare acţionar Navtech, Cambridge Information Group, a declarat: "Navtech este o companie cu o abordare unică în zona de inovaţie, cu produse remarcabile create de oameni remarcabili".

Acesta a adăugat: "Cu angajamentul său de a dezvolta industria aeronautică internaţională, Airbus oferă un mediu ideal în care Navtech să crească exponenţial. Suntem încântaţi de acest nou viitor al Navtech ca parte a familiei Airbus".

Laurent Martinez, Vicepreşedinte Servicii a declarat: "Conectarea experienţei Navtech cu reţeaua «Services by Airbus» ne va permite să devenim şi mai inovatori şi să ne diversificăm gama de servicii şi soluţii de zbor, în timp ce le furnizăm clienţilor noştri o mare flexibilitate".

Mike Hulley, CEO Navtech a completat: "Semnarea acestui acord cu Airbus este o veste excelentă pentru echipele Navtech, care aderă la un grup cu renume internaţional, oferindu-le acces la noi pieţe privind expertiza în domeniul aviaţiei complementare. Clienţii noştri vor beneficia de aceste schimbari de joc inovatoare şi experienţe îmbunătăţite ale serviciului digital al operaţiunilor de zbor".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb