ALEGERI PARLAMENTARE: AEP a ales operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă

J.P.
Politică / 21 noiembrie 2020

AEP a ales operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă

Operatorii de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă la alegerile parlamentare 2020 au fost aleşi prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, anunţă Autoritatea Electorală Permanentă, conform Digi24.

Comisia pentru desemnarea operatorilor de calculator ai birourilor electorale pentru votul prin corespondenţă din ţară a fost compusă din următoarele persoane: Mircea Preoţescu, şeful Departamentului coordonarea organismelor electorale, în calitate de preşedinte, Ovidiu Oproaica, directorul general al Departamentului informatizarea proceselor electorale, în calitate de membru şi Radu - Ionuţ Bălaşa, directorul general al Departamentului coordonarea şi monitorizarea activităţilor în teritoriu, în calitate de membru.

La şedinţa publică, alături de membrii comisiei pentru desemnarea operatorilor au mai participat şi următoarele persoane: Laurenţiu Plăeşu - reprezentantul Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor în Biroul Electoral Central şi Jordi Barrat, membru al delegaţiei Biroului pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului al OSCE (OSCE/ODIHR) care efectuează o misiune specială de evaluare a modului de organizare a alegerilor parlamentare din anul 2020.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Marele furt electoral preconizat pt 6 dec, se pregateste din timp, de catre baietii "cu ochi albastri" de la butoane! Sa vedem si ce metoda de frauda vor folosi: metoda "Biden", metoda "Sector 1" sau o combinatie intre cele doua?

    ...din Valea Silicon ică ...

    Pai este mult mai usor dar greu de verificat si dovedit furtul din butoane decat sa stai sa cotrobaiesti prin saci, sa rasfoiesti buletine sau sa pleci cu sacii la spinare. Mai sunt si lenesi....

    1. intradevar , din butoane se fura , dar cu toata propaganda imensa platita cu banii nostri , pdl , s-a dus de pamant ( aia cu pietele i-a terminat ) si va fi greu de justificat victoria basistilor sau johanistilor . in ciuda sondajelor securitatii , cu , care vor sa ne obisnuiasca , va fi greu sa castige , intrucat lumea va fi complet bulversata , e ca si cum ar castiga , Putin in sua .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb