Alex Filip - noul director de Client Service al agenţiei V+O Communication

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 3 septembrie 2008

V+O Communication anunţă alăturarea lui Alex Filip echipei sale, pe poziţia de Client Service Director şi va coordona comunicarea pentru clienţi precum Cosmote România, Germanos, IKEA, Coca-Cola, Piraeus Bank sau Global Finance, oferind input strategic în toate activităţile de comunicare ale acestora. De asemenea, Alex va lucra îndeaproape cu Lori Vişa, general manager al V+O Communication, pentru diversificarea gamei de servicii pe care agenţia le oferă clienţilor săi.

"Sunt încântată că Alex a decis să ni se alăture, pentru că experienţa şi aptitudinile lui aduc un plus de valoare semnificativ echipei noastre. Ţinând cont de planurile de consolidare strategică a echipei, venirea lui Alex a fost una naturală pentru că împărtăşim aceleaşi valori şi avem o viziune comună. Îi urez mult succes şi sunt convinsă că împreună vom realiza multe proiecte de referinţă", declară Lori Vişa, general manager al V+O România.

Inainte de a se alătura agenţiei V+O, Alex a fost Consultant al agenţiei The Practice din cadrul grupului Leo Burnett şi are o experienţă de aproape 7 ani în comunicare şi presă scrisă. Alex Filip a fost întâi redactor IT&C la săptămânalul Capital, iar apoi a oferit consultanţă specializată multor branduri de talie internaţională precum Lufthansa, Ursus, Chivas Regal, SAP România sau Harley-Davidson.

"După ani buni în care am oferit consultanţă de relaţii publice, această schimbare este o provocare pentru mine. Am ales V+O pentru că am fost atras de atitudinea pozitivă, de managementul transparent şi de pasiunea pe care oamenii din echipă o investesc în tot ceea ce fac. Activitatea de client service reprezintă un element cheie în oferirea de consultanţă specializată de relaţii publice, iar rolul meu va fi acela de a mă asigura că oferim cele mai bune servicii clienţilor noştri", spune Alex Filip, Client Service Director al V+O Communication.

V+O COMMUNICATION a fost înfiinţată în anul 2000 în Grecia ca o firmă de consultanţă în comunicare si PR.

Din 2006, V+O acţionează în România cu scopul de a oferi consultanţă de calitate pentru companiile interesate să intre sau să îşi exdintă activitatea pe piaţa românească. Din portofoliul V+O Communication România fac parte clienti precum Cosmote România, Germanos România, IKEA, Microsoft, Coca-Cola, Piraeus Bank, QLD sau Global Finance. Din octombrie 2007, V+O Communication este parte din grupul internaţional IMSG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb